» » » Де стерилізувати кішку?

Де стерилізувати кішку?

Де стерилізувати кішку?

Якщо ви вирішили стерилізувати свою тварину, слід з особливою ретельністю поставитися до того, де стерилізувати кішку.

Останнім часом багато клінік пропонують зручну на перший погляд послугу стерилізації тварин на дому. Яким би привабливим не здавалася така пропозиція, на нього ні в якому разі не слід погоджуватися. Стерилізація проводиться під загальним наркозом, а стерилізація котів - це складна смуговий операція з розтином очеревини. Яким би молодим і здоровим не було ваше тварина, завжди є ризик, що щось піде не так або у вашого вихованця виявиться погана переносимість до конкретного виду наркозу. В цьому випадку у проводить операцію ветеринара може просто не виявитися під рукою необхідних коштів, щоб врятувати вашого вихованця.

Проводити стерилізацію необхідно тільки в клініці, попередньо дізнавшись думки про клініку у людей, які вже стерилізували в ній своїх вихованців - подивіться відгуки в інтернеті, пошукайте спільних знайомих або спробуйте вийти на зв`язок з людьми, які залишили свої відгуки в мережі. Уточніть, у якого саме лікаря вони робили операцію. Зверніть увагу, що як би не була хороша клініка, в ній, як правило, працює кілька ветеринарів і, швидше за все, далеко не рівноцінною кваліфікації. Вибирайте кращого і самого досвідченого. Якщо він зайнятий, краще почекайте, коли він зможе провести операцію.

Не економте на стерилізації - неправильно зроблена стерилізація може вбити або покалічити вашого улюбленця.

Вибираючи, де можна стерилізувати кішку, що не приймайте рішення спонтанно. Чим ретельніше ви виберете клініку і лікаря, тим легше ваш вихованець перенесе стерилізацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!