» » » Чи можна завагітніти від виділень?

Чи можна завагітніти від виділень?

Отже, в якості способу оберігання від небажаної вагітності Ви вибрали перерваний статевий акт. Це означає, що чоловік витягує статевий член з піхви до настання еякуляції. І Ви, як багато інших, задалися питанням, чи можна завагітніти від чоловічих виділень.



Вам відповість будь-який гінеколог, що завагітніти при перерваному акті від виділень можна. Але ймовірність вагітності в такому випадку невелика. А чи знаєте Ви, що така ймовірність може бути не від усіх виділень чоловіки при статевому акті?

Види виділень у чоловіків



Відповідаючи Вам, чи можна завагітніти від виділень чоловіки, а точніше, розповідаючи, як це відбувається, ми трохи торкнемося анатомію і фізіологію. Виділяться на 2 види виділень: мастило ( "передеякулят") і Смегма.

  • Передеякулят з`являється вже тоді, коли статевий член просто знаходиться в збудженому стані. Він має вигляд майже прозорої рідини. Мастило містить в собі невелику кількість сперматозоїдів. Тому вагітність від виділень чоловіки можлива, а відповідно, це не найкращий спосіб контрацепції для пари, яка не бажає поки мати дітей. Навіть якщо у Вас з партнером був статевий акт з застереженням від вагітності, наприклад, за допомогою презерватива, а через якийсь проміжок часу Ви знову вдалися до акту любові, але вже без нього, то виходить, що завагітніти можна. Будь статевий акт повинен бути захищеним, якщо ви не хочете завагітніти. До речі, якщо попередній статевий акт був незадовго до сьогодення, то ймовірність завагітніти підвищується. Адже достатньо всього одного сперматозоїда для запліднення яйцеклітини.
  • Другий різновид чоловічих виділень при статевому акті - це Смегма. На вигляд вона білого кольору і має неприємний запах. Смегма є як у чоловіків, так і у жінок. Визначити смегму чоловіка можна, як суміш секрету сальних залоз крайньої плоті, відмерлої епітеліальної тканини і вологи. Вона може зібратися на краю головки статевого члена. Так ось від смегми завагітніти не можна.

Вагітність від виділень: як і чому

  • По-перше, невелика кількість живих сперматозоїдів знаходиться в мастилі, яка виділяється в самому процесі статевого акту, починаючи з моменту порушення статевого члена. Тому завагітніти від чоловічих виділень, звичайно, можна, але з малою вірогідністю. Ось чому гінекологи виступають проти такого методу попередження небажаної вагітності, як перерваний статевий акт.
  • По-друге, після еякуляції якийсь відсоток сперматозоїдів залишається в сечівнику, та й виділення на статевому члені мають місце бути, а при наступному статевому акті вони потрапляють в піхву, якщо чоловік не прийняв душ. Тобто вагітність від виділень найімовірніше при повторному статевому акті, що не супроводжується перед цим прийняттям душу.
  • По-третє, перерваний статевий акт небезпечний не тільки можливістю завагітніти від виділень. Будь-якому чоловікові доводиться досить складно в такій непростій справі ... Не думайте, що це так просто - вловити момент перед тим як наступить сім`явиверження. До речі, це заважає чоловікові нормально розслабитися і отримати максимум задоволення від сексу. І навіть при чудовій здатності чоловіка вловлювати такий момент, є ймовірність завагітніти, так як сперматозоїди з постільної білизни або рук можуть потрапити в піхву. Не забувайте, сперматозоїд живе приблизно 3 дні.

Якщо пара точно вирішила для себе, що вагітність їм поки не потрібна, і вони зараз знаходяться у виборі способу контрацепції, то вони повинні пам`ятати, що перерваний статевий акт не дає стовідсоткову гарантію запобігання небажаній вагітності. Тому що завагітніти можна і від виділень при такому методі. Сходіть до гінеколога, лікар обов`язково підбере найкращий для Вас метод запобігання. Або ж просто скористайтеся презервативами, це позбавить вашу пару від зайвих хвилювань.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!