» » » Чи можна завагітніти, чи не кінчаючи?

Чи можна завагітніти, чи не кінчаючи?

Чи можна завагітніти, чи не кінчаючи?

На жаль, дуже багато молодих людей нашого часу вважають за краще нормальному запобіганню обивательська переривання статевого акту. А чи ефективно це засіб? І взагалі, чи можна завагітніти, чи не кінчаючи? Давайте міркувати разом.

Сучасникам відомо й доступно колосальне безліч методів запобігання небажаній вагітності, і як нам всім ясно, у кожного з них є свої плюси і мінуси, а також ступінь надійності і ефективності. Якщо розглядати переривання статевого акту як спосіб контрацепції, то поспішаю вас "порадувати": ефективність методу приблизно 70%, так говорить статистика. А решта 30% - це дуже багато.

Відповідно, робимо висновок - якщо ви дійсно вирішили почекати з вагітністю, то виберіть інший спосіб запобігання, бо не кінчаючи, завагітніти можна!

Де логіка, адже я в неї не закінчив!

Для початку враховуйте, що в виділеної під час статевого акту мастилі запросто може перебувати деякий кількість сперматозоїдів, не можна не брати цей факт до уваги.

Недоліки перерваного статевого акту

Чоловіки за своєю природою самовпевнені. А особливо під час сексу чоловік вважає, що контроль над ситуацією повністю в його ... руках, кхм. Відчуваючи момент наближення сім`явиверження, кожен намагається якомога довше відтягнути момент, коли пора припиняти. Звідси і ризик не встигнути, відповідно. Навіть якщо зовсім небагато упустити момент, мала частина може потрапити в піхву, а це вже не те, чого ви хотіли.

Повторні статеві акти. Після попередніх занять сексом в сечівнику чоловіки найчастіше залишаються сперматозоїди. Вони-то і потрапляють точно в ціль, коли ви того і не чекаєте.



Слід врахувати, що сама ймовірність завагітніти, чи не кінчаючи безпосередньо, залежить від безлічі факторів: цикл жінки, фізіологія чоловіка і так далі. Врахувати все просто неможливо.

З приводу менструального циклу у жінок. Найбезпечніше займатися любов`ю в передменструальні дні або по завершенню циклу. У самій його середині радимо скористатися надійними способами контрацепції. Адже точно передбачити, якою буде швидкість і кількість сперматозоїдів у чоловіків, просто не можна. Тут грає роль свій особливий ряд факторів. Як багато невизначеностей на нашому шляху! Подумайте, а чи варта гра свічок?

Зверніть увагу на те, що часте переривання статевого акту до його логічного завершення може викликати проблеми зі здоров`ям! І це не жарт, чоловіки, обережніше, користуйтеся цим лише як крайнім заходом.

Для кого-то факт, що завагітніти, чи не кінчаючи, можна. Для кого-то - лише коливання повітря, що викликають посмішку. "Прочитати книжку, не перевернувши сторінок" - майже те ж саме?

Коли ваша "книга" порадує вас несподіваним "блокнотиком", для посмішок часу не залишиться. Будьте розсудливі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!