» » » Чи можна під час місячних займатися любов'ю?

Чи можна під час місячних займатися любов'ю?

Це питання стає з кожним роком все більш актуальним. Більшість жінок під час місячних відчувають гостру потребу в сексі через бурхливих гормонів. В результаті стримувати бажання буває дуже важко. І ось тут постає питання про те: чи можна займатися любов`ю при місячних?

У цьому питанні немає ні затвердженого «так», ні категоричного «ні». Дуже багато різних міфів, застережень, порожніх, нічим не підкріплених заяв про те, що це шкодить здоров`ю. Але не варто вірити всьому, що говорять. Існують доведені речі шляхом різних дослідів і перевірок. І Сьогодні я вам розкрию істинний сенс цього питання. Отже, чи можна під час місячних займатися любов`ю?

Багато років тому гінекологи стверджували, що заняття любов`ю при місячних шкодять здоров`ю і абсолютно неприйнятні для нашого організму. Напевно, на той момент, так воно і було. Але сьогодні все змінилося. Лікарі стали говорити про користь даного процесу.

Позитивні сторони:

  1. Під час місячних, у жінок підвищується чутливість, тому вона може відчувати нові відчуття.
  2. Піхву жінки під час місячних сильно зволожені. Це не створює дискомфорту і неприємних відчуттів.
  3. Під час місячних, жінки часто відчувають біль. Так ось після сексу, біль у жінки стає значно менше.

Негативні сторони:

  1. Більшість жінок думає, що завагітніти під час місячних неможливо. Але це всього лише черговий міф. Так що слід бути уважним і відповідальним, а краще охоронятися.
  2. Виникнення крові під час статевого акту також не сприяє зближенню. Швидше, навпаки, призводить до сорому і недомовленості. Слід враховувати цей факт.
  3. Варто подбати про білизну темного відтінку або придумати інші варіанти гігієни. Інакше це може звести нанівець всі задоволення.
  4. І найголовніше, інфекцію в цей період підхопити найлегше!


Я розповіла вам про плюси і мінуси даного питання. Вирішувати тільки вам, але мені здається негативних сторін набагато більше, та й власне здоров`я набагато важливіше. Я думаю, якщо ви почекаєте 5-7 днів, нічого страшного не трапиться. А скоріше навпаки, ви обійде стороною ряд проблем, що виникають при заняттях любов`ю при місячних. А головне, не заразитеся ніякими інфекціями і хворобами. Що дозволить вам згодом насолоджуватися любов`ю добу безперервно. І до речі, утримання навіть корисно, хоча б з метою тренування. Адже всім давно відомо, що те, що вислизає і важко дається, чоловік хоче ще більше. А значить, попереду вас чекатиме незабутній секс.

Якщо ж ваш партнер і дня не може почекати, зовсім не думає про ваше здоров`я і інтересах, то слід задуматися. Чи справді це ваш чоловік, і так він вас любить, як каже. Швидше за все їм керують лише тваринні інстинкти. Якщо вас це влаштовує, то не беріть мої слова близько до серця. Зачепило за живе? Сядьте і розберіться. І можливо, розстаньтеся з таким партнером. Адже головне, у відносинах повагу. Від нього залежить і задоволення і безпеку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!