» » » Як впливає секс на здоров'я?

Як впливає секс на здоров'я?

Наше здоров`я прямо залежить від нашої сексуального життя. Статистика говорить, що люди, які вступили в шлюб, живуть довше, ніж самотні і розлучені. А найздоровіші пари - це пари, які живуть активним статевим життям, вони виглядають краще, відчувають себе більш впевнено і частіше домагаються успіху. Тому, давайте з`ясуємо, як впливає секс на здоров`я.

Органи людини

Секс позитивно впливає на серцево-судинну і дихальну системи, активізує кровообіг і серцеву діяльність, краще постачає киснем всі життєвоважливі системи і органи, підвищує рівень гемоглобіну в крові. Секс корисний для здоров`я, адже вже доведено, що чоловіки середнього віку, часто відчувають оргазм, менше схильні до смертності від хвороб серця.

жіночий організм

Інтимна близькість жінки з чоловіком - це відмінне тренування для всіх груп м`язів. Секс і здоров`я жінки залежать один від одного. Всі м`язові тканини організму перебувають у напрузі, а під час оргазму повністю розслабляються. Органи насичуються не тільки киснем, а й корисними речовинами, відбувається активне виведення токсинів. Розслаблення в момент ейфорії, знижує ризик появи зморшок, стресу і нормалізує загальний стан.

Багато вчених з різних інститутів світу довели, що виробляється під час сексу, жіночий гормон естроген, сприяє не тільки поліпшеною роботі серцевого м`яза, нормалізації загального стану кожного органу, але і відмінно зміцнює структуру волосся, нігтів, підвищує пружність і еластичність шкіри. Ведучи активне сексуальне життя, ви завжди будете виглядати молодий і свіжою.



Багато жінок намагаються виробити «гормон щастя», поглинаючи шоколад і банани. Так знайте, що секс здійснить ваше бажання швидше продуктів харчування. Цей гормон (ендорфін) підвищить тонус організму, знизить стрес, підніме настрій і послужить сильним болезаспокійливу. Статевий акт знижує головний біль і робить недоречною відмовку від сексу тих жінок, які вважають, що секс шкідливий для здоров`я. Інтимна близькість служить найкращим антидепресантом, завдяки виробленню простагландину в крові і є профілактикою від карієсу. Це відбувається, тому що під час занять любов`ю, знижується обсяг шкідливих речовин, які здатні зруйнувати зубну емаль.

Нерегулярний секс для жінок

Відсутність сексу впливає на здоров`я абсолютно навпаки:

  • Жінка стає роздратованою, у неї виникає апатія до всього, вона швидко втомлюється.
  • Передменструальний синдром стає яскравішим.
  • Під час клімаксу збільшуються клімактеричні розлади.
  • Можуть виникати маткові кровотечі.
  • Є ризик появи доброякісної пухлини матки (фіброміома).


Вплив сексу на здоров`я чоловіка з позитивного боку відбувається подібним же чином.

Нерегулярний секс для чоловіків

Виникнення негативних наслідків утримання повністю залежить від самого чоловіка. Адже зустрічаються ті, хто не може прожити без любовних утіх і дня, так само є чоловіки абсолютно байдужі до сексу. У чоловіків, які займаються нерегулярним сексом, підвищений ризик виникнення простатиту і, як наслідок, імпотенції. Тому, під час утримання, необхідно приймати комплекс вітамінів і правильно харчуватися.

Чоловіки, які звикли до активного статевого життя, при її відсутності часто починають страждати затяжними депресіями, які призводять до ожиріння і серцево-судинних захворювань. Сексуальнозавісімие чоловіки дуже швидко починають страждати від проблем з потенцією і зниження імунітету статевої системи. Вони втрачають впевненість у собі і власній мужності, знаходяться в стані емоційного дисбалансу.

Крім цих негативних факторів, чоловік, який втратив упевненість в своїх силах, починає боятися першого статевого акту після тривалого його відсутності. Якщо він не переступить через свої страхи то, швидше за все, зіткнеться з неврозом. Одними таблетками така недуга не вилікувати, чоловікові все одно буде необхідно повернутися в сексуальне життя, щоб повністю вилікуватися.

Секс: задоволення чи здоров`я

Практично всі люди займаються любов`ю для отримання насолоди. Вони задовольняють свої фізіологічні потреби, не замислюючись, що проводять в той же час профілактику багатьох досить серйозних захворювань. Позитивний вплив сексу на здоров`я вже доведено вченими. Чи шкідливий секс для здоров`я? Звичайно, ні! Тому, підводячи підсумки, хочеться нагадати вам, що інтимна близькість - це і ваше здоров`я, і ваше задоволення. Любіть один одного і ніколи не хворійте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!