Що таке петтінг?

Секс міцно увійшов в наше життя. Він є скрізь: в книгах, фільмах, піснях, розмовах людей. Причому традиційний секс давним-давно перестав був самим поширеним. Сучасним людям подавай незвичайні техніки, яскраві відчуття і щоб з мінімальним ризиком для здоров`я. Наприклад, прекрасно розбавляє сексуальне життя петтінг. Якщо звичайно знати що це таке.

Що таке петтінг

Петтінгом називають техніку заняття сексом, при якій сексуальне задоволення партнери отримують за допомогою впливу на ерогенні зони один одного. При цьому контакту власне геніталій не відбувається.

Петтінгом займаються за допомогою поцілунків і обіймів, погладжувань і ласк. До слова сказати, існує кілька видів петтинга. Розглянемо кожен з них.

види петтинга

  • Перший вид петтинга - неккінг. Він включає в себе ласки вище пояса. Причому найчастіше таким пестощів піддаються ті ділянки тіла, які не прикриті одягом: шия, вуха, руки, губи.
  • Другий вид називається поверхневим петтингом. Він передбачає ласки партнерів через одяг. Одяг, зрозуміло, вибирається найбільш приємна для шкіри, така як шифон і шовк.
  • І, нарешті, третій вид петтинга - глибокий петтінг. Займаючись їм, партнери абсолютно оголені, а пестощів може піддаватися будь-яка частина тіла, в тому числі і геніталії. Єдина умова - відсутність проникнення. Цей вид петтинга досить часто використовується партнерами в якості прелюдії.

Безсумнівним достоїнством петтинга є його безпеку щодо небажаної вагітності або більшості захворювань, що передаються під час сексу. Тому не варто соромитися використовувати його під час своїх сексуальних ігор, тим більше тепер, коли ви знаєте, що таке петтінг. Любіть один одного і будьте коханими!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!