Чи потрібен коханець?

Любов завжди наповнює життя людини сенсом, робить його щасливим, життєрадісним, здатним на подвиги. І в ідеалі, романтичні стосунки закінчуються весіллям і щасливим сімейним життям до кінця днів своїх. Але, як це часто буває, мало хто може похвалитися ідеальністю свого життя. А тому виникає питання: чи потрібен коханець? Чи варто заводити кого-то на стороні?

Звичайно, у такого ризикованого заходу, як адюльтер, є свої позитивні і негативні сторони. Приймаючи рішення, спробуйте чітко зважити всі «за» і «проти», щоб потім не шкодувати про скоєне

Позитивні сторони

  • Закоханість. Саме закоханість - найпрекрасніше почуття, яке так тішить кожного з нас. І пошук нових відчуттів, гонитва за молодістю і свіжістю почуттів - одна з основних причин, по яким хочеться завести коханця. Буває й інакше - ви просто закохуєтесь, зовсім ненавмисно, і діватися вже нікуди.
  • Пристрасть. Що може зрівнятися з пристрасними ночами перших двох місяців відносин? Коли ви тільки дізнаєтеся тіла один одного, коли хочеться бути разом весь час. Саме пристрасть побачень на стороні, на відміну від холодних ночей в шлюбі, може стати вирішальним фактором при прийнятті рішення.
  • Комфорт. Якщо з якихось причин вдома ви відчуваєте себе дискомфортно, вам не подобається чоловік, діти, оточення, а коханець пропонує вам комфорт свого будинку або готельного номера, то вибір очевидний. Психологічний комфорт також важливий, як і комфорт фізичний.
  • Спокій. Довгий шлюб і спільне життя з нелюбом людиною буває такий стомлюючої, що хочеться в петлю лізти. Особливо, коли ти не любить, і все, що чуєш щодня - лайка і лайка. Хочеться втекти від цього всього куди подалі, знайти свою тиху гавань, де тебе зрозуміють і підтримають. Саме такий віддушиною і може стати коханець і ваше романтичне гніздечко. З іншого боку - чи варто заводити коханця, щоб це відчути? Можна знайти собі хобі або звернутися до сімейного психолога.

Негативні сторони

  • Постійний страх. Так чи інакше, з часом у вас розвинеться параноя - раптом хтось побачить, дізнається, викриє. Душевного комфорту такий стан не приносить.
  • Докори совісті. Шлюб - це зобов`язання перед іншою людиною, а зрада - зрада. Рано чи пізно, якщо ваш шлюб не такий поганий, як здавалося спочатку, ви почнете відчувати почуття провини перед законним чоловіком.
  • Скандал. Все таємне рано чи пізно стає явним, і коли ваші походи «наліво» відкриються, скандалу не уникнути.
  • Розлучення. Можливо, чоловік не зможе змиритися з вашою зрадою, і справа дійде до розлучення.
  • Реальна загроза життю. Люди бувають різні, і особливо ревниві індивіди можуть дійти і до рукоприкладства.
  • Венеричні захворювання. Ще один неприємний сюрприз, яким може нагородити вас коханець.
  • Падіння моральності. Все рано чи пізно закінчується. І може статися так, що в результаті ви опинитеся без чоловіка і коханця. А також впадете в очах оточуючих вас людей і залишитеся в скоєному самоті.


Тепер ви знаєте всі плюси і мінуси того, чи заводити коханця, але приймати рішення в праві тільки ви.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!