» » » Як піти від дружини?

Як піти від дружини?

Як піти від дружини?

Сімейне життя - це складне і тонке справа. Адже насправді зустрілися двоє людей, у яких, насправді різні сприйняття життєвих позицій, різний рівень мислення, різні життєві цінності та цілі. Під час періоду зустрічей, на жаль, це не так помітно, а ось коли вже є повноцінна сім`я - з`ясовується, що підлаштовуватися один під одного дуже і дуже складно. Основна мета молодят відразу спробувати знайти взаєморозуміння, у одних це виходить, у інших немає.



Для кожної жінки романтичні відносини протікають по-різному, і в один прекрасний момент вони взагалі можуть закінчитися. Чоловік збирає речі і йде. Безумовно, перш ніж зробити такий вчинок багато чоловіків замислюються про те, як піти від дружини, не заподіявши при цьому їй біль. Багато жінок впевнені, що зніми таке так точно не трапиться, а якщо вони ще, і закохані, то просто не бачать, які зміни відбулися в житті коханої людини. І якщо чоловік заявляє: «хочу піти від дружини», - на це є причини. Але якщо все-таки рішення прийнято, треба зробити це якомога тактовніше.

Як випливає розлучатися

  • Обміркувати ще раз своє рішення. Візьміть аркуш паперу і напишіть про те, чому ви вирішили це зробити. Згадайте, коли ви приймали рішення вступити в шлюб з цією жінкою, ви ж чомусь це зробили. Що сталося, що змінилося ставлення до неї? Або ви, таким чином, хочете їй дати можливість змінити своє ставлення до вас. І якщо в своєму рішенні ви встояли, значить треба готуватися до розставання, тому що у таких відносин майбутнього не може бути.
  • Постарайтеся тактовно поговорити з дружиною і сказати їй про те, що ви втомилися і хотіли б один від одного відпочити, позначте при цьому термін, наприклад півроку. Також скажіть їй про те, що весь цей час будете допомагати матеріально і морально. Це не так сильно ранить її самолюбство. Жінка в цьому випадку прийме таке звістка менш болісно. При цьому треба про це говорити твердо, і що це не обговорюється. А вже через деякий час, якщо ваше рішення не зміниться, запропонуйте їй залишити все як є. Адже у жінки теж буде час все переосмислити, і тоді ваші взаємини можуть перейти на інший рівень. Кожен буде жити своїм життям.
  • Якщо у вас все частіше стала виникати думка: як кинути дружину, треба зуміти з нею правильно і тактовно поговорити. Психологи рекомендують про це поговорити на нейтральній території. Треба запастися хорошими аргументами і бути готовим до будь-якої реакції дружини. Адже хто, як не ви краще за всіх знаєте свою дружину. Її реакція теж може бути передбачувана, тому до такої розмови треба дуже ретельно підготуватися.
  • Якщо ж чоловік прийняв рішення піти від вагітної дружини, то ситуацію цю не просто дозволити. Спочатку добре треба все обдумати. Адже вирішивши завести дитину, ви були щасливі, уявіть цього ні в чому не винного малюка, може, ви зміните своє рішення. Але якщо ви навіть думки такої не припускаєте, скажіть їй про це чесно і прямо. Уверьте її в тому, що одну її залишите і будете постійно допомагати, але не залишайте їй при цьому надію. Ведіть розмову коректно і доброзичливо, не намагайтеся викликати у себе почуття провини, постарайтеся зберегти дружні відносини. Кожна людина має право на своє рішення.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!