» » Як йому не дзвонити?

Як йому не дзвонити?

Як йому не дзвонити?

Дуже часто в житті виникають ситуації, коли дівчині краще не виходити першої на зв`язок з хлопцем. Це може бути пов`язано з багатьма причинами: ви обидва вирішили відмовитися від своїх відносин-ви усвідомлюєте, що без нього вам буде краще-ви намагаєтеся перевірити його почуття і сподіваєтеся на перший крок з його боку і т. Д. Разом з цим, не так уже й легко викреслити з життя і забути людину, яку любили або любите. Тому в даній статті ми дамо поради дівчатам, як забути хлопця, як йому не дзвонити і не йти на контакт першої.

Усвідомте користь своєї поведінки

Для того щоб зрозуміти, як йому не дзвонити, в першу чергу слід визначити для себе, навіщо вам це потрібно. У зворотному випадку у вас нічого не вийде. Постарайтеся бачити в своїй тактиці переваги. Звичайно, вони залежать від конкретної ситуації, тому знайдіть плюси в своїй.

Наприклад, ви байдужі хлопцеві, але хочете завоювати його прихильність. Постійні дзвінки з вашого боку, повідомлення в соцмережах і смс-ки будуть тільки дратувати його: ви будете здаватися йому нав`язливою і занудно особливої, від якої хочеться скоріше звільнитися. У такій ситуації необхідно стримувати свої хвилинні пориви і не виходити на зв`язок хоча б через гордості.

Адже як би не був вам доріг людина, постійно жертвувати своїм самолюбством не має сенсу. Особливо, якщо він не оцінює ваших старань і намагається вас уникати.



Якщо ж ви обидва вирішили розірвати стосунки з яких-небудь причин, ваша нав`язливість, швидше за все, буде свідчити про те, що ви ніяк не можете забути хлопця.

Повірте, якщо ваші відносини йому дороги, він сам спробує вас повернути в недалекому майбутньому. Якщо ж він прекрасно обходиться без вас, який сенс повертати такий союз: все одно вам рано чи пізно доведеться розлучитися знову.

Постарайтеся тверезо оцінити ситуацію, перш ніж думати, як йому не дзвонити. Дуже ймовірно, що коли ви зрозумієте, навіщо вам не слід цього робити, бажання пропаде само собою.

займіть себе



Одним з кращих способів відволіктися від проблем і непотрібних думок є старанна робота або цікаве заняття. Тому, якщо ви вирішили не дзвонити і не писати хлопцю, але вам постійно хочеться це зробити, придумайте собі купу справ і занять.

Спочатку вам буде нелегко і спокуса просто дізнатися, як він, буде великий. Але чим більше ви будете працювати, тим менше часу у вас залишиться на роздуми про дзвінки та смс-ках. Можливо, до вечора ви з радістю виявите, що не думали про улюбленому цілий день.

Не секрет, що зосереджуватися на одній думці нам, як правило, допомагає стан "байдикування". Звичайно, якщо весь день лежати на дивані або сидіти за комп`ютером, важко контролювати свої думки. Спробуйте розширити коло друзів і знайомих, спілкуйтеся з цікавими людьми, частіше залишайте свою кімнату, щоб відвідати виставку, кіно, театр або веселу вечірку. Це допоможе відволіктися і внести різноманітність у ваше життя.

З очей геть ...

Якщо ви не знаєте, як йому не дзвонити чи не писати, дуже важливо позбутися від усього, що вам про нього нагадує. Це можуть бути якісь речі, які залишилися у вас від колишнього хлопця, дрібнички, куплені разом, сувеніри на якесь свято і т. Д. Крім того, його смс-ки і ваше листування в соціальних мережах - це перше, що буде провокувати вас на контакт.

Адже все те, що нагадує вам про кращому періоді відносин, заважає тверезо оцінювати ситуацію. Так ви починаєте забувати, навіщо вам потрібно відмовитися від дзвінків і повідомлень, підсвідомо повертаючи минулі відчуття. Потрібно набратися сміливості і залишити минуле позаду, реально поглянувши на ситуацію.

І ще: якщо вам шкода видаляти вашу переписку, викидати речі, пов`язані з хлопцем, і видаляти його номер з контактів в телефоні, можливо, є сенс за нього боротися? .. Це вже вирішувати вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!