» » » Як дзвонити дешевше?

Як дзвонити дешевше?

Як дзвонити дешевше?

Більшість абонентів скаржаться на постійно зростаючі витрати на зв`язок. І звичайно, питання як дзвонити дешевше, виходить на перший план. А адже в більшості випадків такі витрати є необґрунтованими і пов`язані з неуважністю абонентів, які не знають простих способів економії на послугах зв`язку.

Міняємо тарифний план

В першу чергу потрібно вибрати для себе оптимальний тарифний план. Особливо, якщо ви давно уклали договір, оскільки, швидше за все, у оператора за цей період з`явилося безліч більш вигідних тарифів. Ознайомитися з ними можна в салоні зв`язку або на сайті. Тим більше що перехід на новий тарифний план не займе багато часу і коштує недорого. При виборі тарифу слід вирішити, які функції вам необхідні від мобільного телефону. Якщо ви телефонуєте часто й подовгу розмовляєте, то в цьому випадку можна придивитися безлімітного варіанту, який в підсумку буде для вас вигідніше. Для любителів відправки смс-повідомлень доведеться, до речі, тариф з опцією необмежених СМС. А якщо ви хочете дешево телефонувати за кордон, то деякі оператори пропонують окремі тарифи, що передбачають знижки на дзвінки на необхідні напрямки.

Також буде корисно дізнатися, які оператори зв`язку існують у вашому місті. Крім стандартних - МТС, Мегафон і Білайн - в вашому регіоні можуть працювати і інші компанії з більш вигідними тарифами. Розгляньте їх пропозиції, можливо, вони вам підійдуть набагато більше. Нерідко стільникові оператори влаштовують різноманітні маркетингові акції, які дозволяють заощадити на зв`язку. Для того щоб взяти активну участь в них, слід підписатися на розсилку рекламних повідомлень оператора.

Говоримо тільки головне



Заощадити на дзвінках можна, якщо говорити коротко і по суті, і не передзвонювати черговий раз, у зв`язку з тим, що ви про щось забули сказати. Краще дочекатися вечора і зателефонувати на стаціонарний телефон. Взагалі краще якомога частіше використовувати стаціонарний телефон, але тільки в тому випадку, якщо ви телефонуєте не на мобільний, тоді економія на зв`язку буде значною. Перейшовши на такий спосіб спілкування ви відразу помітите, як витрати на зв`язок знизилися. Також не слід дзвонити всім підряд, коли вам нудно і нема чого робити.

Плануємо місячний бюджет

Істотно знизити витрати на мобільний зв`язок допоможе планування. Необхідно розрахувати, скільки ви можете витратити на зв`язок і не виходити за рамки свого бюджету. Також слід вносити цю суму всю відразу, а не частинами, оскільки так ви будете бачити, що у вас на балаканину йде багато коштів, які можна було витратити на що-небудь більш корисне. Так, і до того ж, при перевірці балансу ви будете постійно тримати руку на пульсі, і якщо кошти добігають кінця, а у вас ще тиждень до закінчення місяця, то це допоможе вам зорієнтуватися і знайти більш раціональні способи користування зв`язком. Звичайно, скнарою ставати не потрібно, все повинно бути в межах норми.

Підключаємо улюблені номери



Сьогодні багато стільникові оператори надають таку послугу, як улюблений номер або номери. Вам потрібно лише вибрати тих абонентів, яким ви найчастіше телефонуєте і найдовше розмовляєте, і підключити таку послугу, як правило, на такі номери дзвінки обходяться на 50% дешевше. Також можна використовувати пакетні послуги оператора на дзвінки, sms, інтернет.

Дзвонимо на міжмісто дешевше

Тих людей, які часто спілкуються з родичами і друзями, які живуть в інших країнах або містах, мучить питання, як дзвонити на міжмісто дешевше? У цьому випадку теж можна значно заощадити. Адже багато стільникові оператори пропонують хороші тарифи на міжміські дзвінки. До того ж завжди можна зателефонувати і по стаціонарному телефону в нічний час, коли діє пільговий тариф.

користуємося інтернетом

У багатьох випадках телефон можна цілком замінити інтернетом. Наприклад, слід завантажувати відео, додатки, музику через інтернет. А про міжнародні та міжміські дзвінки можна взагалі забути, якщо завантажити і встановити на ПК програму Skype. За допомогою неї можна не тільки чути, але й бачити людину, а це ще й зручніше, адже кожному хочеться бачити ще й емоції співрозмовника, особливо якщо ви його давно не бачили.

Тепер ви знаєте, як дешево телефонувати по Росії і на міжмісто, і зможете значно урізати витрати на зв`язок, а зекономлені кошти витратите на яке-небудь корисне придбання, яке буде радувати вас протягом багатьох років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!