» » Який тариф у мене?

Який тариф у мене?

Який тариф у мене?

Всіма операторами стільникового зв`язку застосовуються тарифні системи, згідно з якими абоненти оплачують ті чи інші послуги. Інформацію про підключеному тарифному плані можна дізнатися кількома способами. Це залежить від регіону, в якому надаються дані послуги. У цій статті ми відповімо на питання, яке ви задаєте досить часто, «Який тариф у мене на телефоні?»

Мегафон

Мегафон має філії по всій країні.

  • Якщо ви абонент Центральної філії, то дізнатися свій тарифний план можна таким чином. Необхідно набрати на клавіатурі телефону комбінацію * 105 * 2 * 0 #. Після цього натиснути клавішу виклику.
  • Якщо ви користувач Уральського філії Мегафон, то дізнаватися свій тарифний план, підключений на мобільному телефоні, будете наступним чином. Потрібно набрати комбінацію * 225 # і після цього кнопку виклику.
  • Користувачам послугами Мегафон в Приволзькому філії, дізнаватися інформацію про своє тарифному плані, слід таким чином. Потрібно набрати на клавіатурі мобільного телефону набір цифр і символів * 160 #, а потім натискається кнопка виклику.
  • Якщо ви обслуговуєтеся в Сибірському філії Мегафон, то дізнатися свої тарифні опції, можна так. Необхідно набрати запит * 105 * 1 * 3 #. Після цього натискається посил виклику.
  • Будучи абонентом Мегафон в Кавказькому філії, дізнаватися тарифний план, до якого підключений ваш мобільний телефон, слід таким чином. Потрібно набрати команду на клавіатурі * 105 * 1 * 1 #. Після цього - виклик.
  • Коли ви набираєте якусь комбінацію цифр і символів, з метою дізнатися свій тарифний план, потрібно простежити, щоб мобільний телефон знаходився в зоні дії мережі.
  • Є ще один спосіб, як дізнатися який тариф Мегафон. Можна скористатися послугами Інтернет-Помічника. Перш за все, в ньому потрібно пройти реєстрацію. Потім в десятизначним форматі ввести номер свого телефону в якості логіна, і отриманий при активації, пароль. Ви потрапляєте на сторінку управління послугами. Тут звертаєте увагу на правий верхній кут або в центр. Там і буде перебувати інформація про тарифний план вашого мобільного телефону.
  • Таку інформацію вам може надати і служба підтримки Мегафон. Набираєте номером 0500, він безкоштовний. Оператор дізнається ваші паспортні дані або кодове слово і назве тарифний план, до якого підключений ваш мобільний телефон.

Білайн

  • Якщо ви є користувачем стільникового зв`язку Білайн, дізнатися, який тариф підключений на ваш телефон можна, набравши наступний набір цифр і символів, * 110 * 05 #. Після цього натискається кнопка виклику. У відповідь буде отримано повідомлення SMS, з інформацією про тариф, регіоні та датою підключення.
  • Дізнатися, які опції підключені на даний момент на мобільному телефоні, можна за допомогою комбінації * 110 * 09 #.
  • Є ще один спосіб дізнатися тарифний план Білайн для вашого мобільного телефону. Потрібно набрати комбінацію 0674, натиснути кнопку виклику, далі за допомогою кнопок клавіатури вибирається потрібний розділ. Їх назви зачитує автовідповідач. Коли він буде говорити про тарифний план, вибирайте цифру, яку він назве. У відповідь прийде повідомлення SMS, з інформацією про тарифний план, який підключений на ваш телефон.
  • Наступний спосіб - це дзвінок в call - центр стільникового оператора Білайн. Номер його 0611. Оператор буде радий відповісти на будь-які питання, пов`язані з опціями і тарифами. Від нього протягом хвилини ви отримаєте відповідь.
  • Можна скористатися ще таким методом. Звернутися в точку обслуговування оператора Білайн в вашому населеному пункті, найкраще туди, де мобільний телефон підключався або купувалася сім-карта. Менеджер перевіряє інформацію про тарифний план по спеціальній базі даних. Для цього ви повинні будете назвати йому номер свого телефону.

МТС



Якщо знати свій тарифний план, то можна легко оптимізувати свої витрати на мобільний зв`язок МТС. Це можна зробити, порівнявши вартість MMS, голосового зв`язку, SMS та ще ряду послуг вашого тарифного плану та інших. Якщо ви забули його назву, не потрібно турбуватися. Не кидайтеся в пошуках упаковки від стартового пакета, на якій вказано ваш тарифний план. Існують спеціальні сервіси, що надаються оператором, які допоможуть це зробити, а в цій статті ви прочитаєте, як дізнатися, який тариф МТС підключений на вашому телефоні.

  • Для того щоб отримати інформацію про назву тарифу, за яким номер вашого телефону обслуговується, а заодно отримати інформацію про те, які додаткові послуги зв`язку доступні, потрібно з мобільного зателефонувати до контакт-центру, його номер 0890. Слухати інформацію, яка буде вимовлятися автовідповідачем до тих пір, поки не почуєте цікавий для вас розділ меню. Вибирайте його.
  • Для того щоб перейти в розділ Тарифи, послуги, підключення, потрібно натиснути 1. Потім натискається 0 для з`єднання з оператором. У відписав співробітника МТС, можна дізнатися, як називається ваш тариф.
  • У разі, якщо вас цікавить тільки назва тарифного плану, який підключений до вашого мобільного телефону, можете відправити запит USSD з телефону. Для цього потрібно набрати наступну комбінацію * 111 * 59 #, після цього натискається кнопка виклику. На екрані з`явиться повідомлення, в ньому і буде вказано ваш тарифний план.
  • Дізнатися, як називається схема обслуговування, і зберегти дані в пам`яті телефону, можна, скориставшись сервісом SMS-Помічник. Для цього потрібно відправити повідомлення SMS, яке містить цифру 6 на номер 111. Ви отримаєте, буквально через кілька секунд, відповідь було надіслане з інформацією про тарифний план вашого телефону.
  • Якщо після відправки SMS - повідомлення або запиту, на дисплеї замість слів якісь неясні символи, значить потрібно змінити мовні налаштування для відображення відомостей. Це дозволить в нормальному режимі читати одержувані відповіді.

Теле2

Буває досить часто так, що ми починаємо думати, що наш тарифний план вже неактуальний. Збиває з пантелику реклама від операторів конкурентів. Тому потрібно перевіряти вигоду тих чи інших опцій вашого тарифу. А для цього потрібно знати, які тарифи на Теле2 найбільш актуальні і який план підключений у вас.



Для того щоб дізнатися інформацію для свого телефону, потрібно зробити наступне:

  • На мобільному телефоні за допомогою клавіатури набрати комбінацію цифр і символів * 108 #. Після цього натиснути виклик. У відповідь ви отримаєте повідомлення SMS з інформацією про тариф.
  • Можна скористатися дзвінком на номер 630, і оператор дасть вам інформацію про вашому тарифному плані, підключеному на телефоні.

Оператори стільникового зв`язку намагаються залучати все нових і нових клієнтів, тому оновлюють регулярно тарифи, послуги та опції. Розібратися в цьому складно. Є спеціальний онлайн сервіс, називається він Таріфер. Він допомагає підбирати оптимальний тарифний план для основних операторів. У сервісі проводиться аналіз списку ваших дзвінків і підраховується, скільки було б вами віддано при користуванні іншими тарифами, за ті ж послуги. На підставі цього і підбирається найбільш вигідний тариф, з урахуванням опцій найбільш підходящих вам.

Тепер ви знаєте, як дізнатися, який тариф підключений на мобільному телефоні. Ця інформація допоможе вам не тільки завжди бути в курсі своїх витрат, але і навчитеся економити, вибираючи самі вигодняе тарифні плани. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!