» » » Як дізнатися тарифний план мтс?

Як дізнатися тарифний план мтс?

Як дізнатися тарифний план МТС?

Оператори досить часто оновлюють тарифну лінійку, випускаючи більш зручні та вигідні. Однак найчастіше, вивчаючи нові пропозиції, абонент не може зрозуміти, який тариф для нього оптимальніше - його нинішній або новий, а все тому, що навіть не знає, який у нього тариф. Давайте розберемося, як можуть дізнатися свій тарифний план клієнти компанії МТС.

спеціальна команда

Найпростіше дізнатися свій тарифний план, набравши USSD-комбінацію * 111 * 59 #, виклик. У відповідь на даний запит клієнт побачить на екрані повідомлення змісту "Запит оброблений, чекайте відповідь у вигляді SMS" і через мить отримає SMS із зазначенням назви тарифного плану. Щоб дізнатися подробиці тарифу, потрібно зайти на сайт компанії або звернутися в службу підтримки.

Якщо при відправці USSD-команди замість повідомлення "Запит оброблений, чекайте відповідь у вигляді SMS", ви бачите незрозумілі символи, вам необхідно виконати переклад на російську мову. Зробити це можна за допомогою USSD-команди * 111 * 6 * 1 #, виклик.

SMS

Проблема попереднього способу дізнатися тариф полягає в тому, що команда досить складна і її можна забути. В такому разі скористайтеся SMS-сервісом МТС: Відведіть текст "6" на номер 111. Інформація про тариф прийде вас у відповідному SMS.

Інтернет-помічник



Дізнатися свій тариф можна і за допомогою особистого кабінету, в такому випадку запам`ятовувати не потрібно навіть просту SMS-команду. Зайдіть на сторінку особистого кабінету, в поле "Номер телефону" введіть свій номер, в поле "Пароль" - ваш особистий пароль. У тому випадку, якщо пароля у вас немає, клікніть посилання "Отримати пароль по SMS".

Служба підтримки

Звичайно, класичний спосіб дізнатися тариф по дзвінку в службу підтримки оператора ніхто не відміняв: наберіть номером 0890 (з мобільного) або 8-800-250-0890 (з будь-якого стаціонарного телефону) і дочекайтесь відповіді оператора або скористайтеся потрібної комбінацією автовідповідача.

відвідування офісу

Ваш тарифний план можна уточнити і в офісі оператора у консультантів, але, напевно, це найменш зручний спосіб, тільки якщо ви не перебуваєте від офісу в безпосередній близькості.

Читайте також: Як дізнатися, який тариф підключений | МТС



Увага, тільки СЬОГОДНІ!