Як вигнати чоловіка?

Як вигнати чоловіка?

Ваше сімейне життя стало нестерпним? Ви більше не в змозі терпіти його витівки, гулянки, п`янки, хамство, а може бути навіть зради? А згадайте, як все починалося. Як ви виходили за нього заміж, як цілували, любили, чекали з роботи. Які гарні були тоді ваші почуття. Не допомагає? Значить, він набрид вам вже гірше гіркої редьки та пора задуматися про те, як вигнати чоловіка з дому.

Перевірені поради розлучених жінок

  • Для початку спробуйте пояснити йому, що ваше спільне життя нестерпна. Що ви прийняли тверде рішення про розлучення і йому необхідно виїхати з квартири (якщо вона йому не належить).
  • Дорога до серця чоловіка лежить через шлунок? Тоді посадіть-ка свого чоловіка на дієту. А що, ви ж часто голодує, заради стрункості? А він чим краще? Не готуйте йому, що не доглядайте за ним, не гладьте його сорочки і не періть. Нехай помучиться і сам захоче піти. До того ж, є ймовірність того, що змучений голодом, він розповість якийсь незаміжньою колезі про ваших знущання, а ця «мати Тереза», зворушена його стражданнями, забере собі ваше «щастя», яке прилипне до неї, як наклейка.
  • Якщо він все ще наполягає на своєму, і ви вже не розумієте, як вигнати чоловіка, то створіть йому додаткові проблеми. Це можуть бути дрібні капості. Наприклад, стягуйте з нього всю ніч ковдру, забороніть водити друзів, а своїх подруг приводите, мало не кожен день, заховайте його сигарети, викиньте зубну щітку. До того ж, перемикайте канал, коли йде його улюблена передача або футбол, створюйте шум, коли він збирається поспати.
  • Створіть ілюзію того, що у вас хтось вже є. Розмовляйте по телефону в його присутності тихо і загадково, робіть вигляд, що щось приховуєте і недоговорюєте. Йдучи з дому, гарненько приводите себе в порядок, крутитесь біля дзеркала, ніби зібралися на побачення.
  • Забудьте про інтимну близькість з ним, він тепер її не заслуговує. Це більше не ваш подружній обов`язок. Або ж підіть іншим шляхом: давайте йому безліч доручень і умов, за виконання яких ви дасте йому бажане. А потім скажіть, що ви погано себе почуваєте або ж натякніть на те, що вам з ним не дуже то і добре в цьому плані.
  • Якщо ваш чоловік виявився міцним горішком, можете піти ще далі. Зберіть всі його речі і, залишивши їх на майданчику, куди-то підіть. Змініть при цьому замки в дверях, але попередьте колишнього про свій вчинок, щоб він не втратив своїх речей.
  • Найголовніше - будьте рішучі й неприступні. Якщо самі ви ще точно не знаєте, чи хочете, щоб він пішов назавжди, то краще не ризикуйте. Але якщо в глибині душі ви давно знаєте, що стосунки не склалися, то візьміть себе в руки і пройдіть цей шлях до кінця. Не впадайте у відчай, не допускайте думки, що більше ніколи нікого не зустрінете. Думайте тільки про те, що тепер, нарешті, у вас всі карти в руках для того, щоб знайти довгоочікуване і заслужене щастя. Адже тепер ви знаєте, як вигнати колишнього чоловіка.


Якщо ж ви передумали розлучатися і хочете спробувати повернути гармонію в сім`ю, то дійте з точністю навпаки. Удачі вам в будь-яких рішеннях!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!