» » » » Як маніпулювати чоловіком?

Як маніпулювати чоловіком?

Як маніпулювати чоловіком?

Чи є жінки, які не вміють маніпулювати чоловіками? Напевно, немає, так як кожна жінка має свої методи маніпуляції. Можна сказати, що вона просто володіє мистецтвом володіти і управляти чоловіком. І без цих якостей жінка не буде жінкою. Від того, як жінки маніпулюють чоловіками, багато в чому залежить їх життя, добробут та інші фактори.

маніпуляція

Що це таке? Одне і те ж поведінку жінки в різних випадках можна назвати маніпуляцією, а можна і не назвати. Приклад. У парку на лавочці сидить дівчина в короткій спідниці, закинувши ногу на ногу. Маніпулює вона? Якщо вона зробила це навмисно, щоб привернути проходять хлопців, тоді так, маніпуляція є. Але якщо дівчина не усвідомлюючи, яка реакція буде у хлопців, просто сіла відпочити і прийняла який зручний для неї положення, тоді елементи маніпуляції виключаються.

Мистецтво маніпуляції чоловіками полягає в тому, щоб він не зрозумів, що потрапив під вплив жінки. Він повинен танцювати під дудку представниць прекрасної статі, сам того не усвідомлюючи. І ні в якому разі чоловік не повинен здогадатися, що ним маніпулюють.

Який підхід до них потрібен

У жінок завжди в руках всі козирі, і перший з них те, що вона - Жінка. І якщо ви своєю поведінкою у свого співрозмовника зможете викликати фізичний потяг, то ви вже досягли багато чого. У такому стані чоловік відключає логіку і відчуває себе під вашою владою. Продумайте хід вашої розмови заздалегідь. Одягніться відвертіше, ніж завжди, але не через чур. Будьте впевненою і спокійною. Якщо ви зробите все мудро і правильно, то вам не відмовлять у вашому проханні.



Як маніпулювати чоловіком, є багато правил і порад. «Як приручити чоловіка?»- Це адреса, де можна прочитати, як приручити чоловіка. Ці поради тісно пов`язані між собою.

Жінки, маніпулюючи чоловіком, ніколи не заміряйтеся на його свободу. Вони нею дуже дорожать, а тому дайте можливість йому зробити все по-своєму, але в той же час, так, як цього хочеться вам.



Якщо вам щось потрібно зробити, не наказує йому, а вживайте прохання-запитання: «Дорогий, ти не міг би мені допомогти помити вікна?» Як, скажіть, він може вам відмовити? Звичайно, погодиться.

Якщо у чоловіка намічається парубочий, то заборона у вигляді ультиматумів на нього виносити не потрібно. Придумайте інше проведення часу, на яке він погодиться і буде цим дуже задоволений: вечеря в ресторані, новий фільм або просто вдома при свічках з коханою його стравою.

Маніпулюйте чоловіком так, щоб те рішення, яке хочеться вам, він приймав сам. Ви йому тільки акуратно підкажіть чи натякніть. А якщо ті аргументи, про які говорите ви, йому ще скаже хтось із близьких, то результат буде обов`язково.

Завжди, коли хочете керувати чоловіком, показуйте свою жіночу слабкість. Він завжди відчуває те, що ви потребуєте його допомоги. При цьому вони себе відчувають сильніше. Навіть в простому питанні, говорите, що без нього вам не обійтися. А чоловікам це дуже подобається. Коли ви у нього просите допомогу, то завжди похваліть його: «Як добре виходить, я б так не зуміла, без тебе просто не обійтися». При цьому у нього виникне гордість за свій творчий хист.

Завжди залишайтеся жінкою

Як жінки маніпулювали чоловіками кілька століть назад, описано в книгах. Це «падання в обморок», для того, щоб він її підхопив, мігрені і погане самопочуття. І тепер, якщо вважаєте за потрібне, можете трішки «повболівати», але не стискаючи палицю. Нехай ваші нездужання будуть легкими, смертельно хвору з себе не зображайте. Чоловік буде трошки стривожений і приділить вам максимум уваги.

Завжди використовуйте свою привабливість. Чоловіки обожнюють жіночу красу. Вони ніколи до неї не звикають і можуть насолоджуватися нею постійно. Підкоряйте красою їх завжди, не дивлячись на те, знайомі ви давно або тільки що познайомилися. Будьте індивідуальні і неповторні. І це полягає не в дорогих чоботах і одязі, а у вашій родзинку, яка притаманна тільки вам одній.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!