» » » Як розвести на гроші?

Як розвести на гроші?

Як розвести на гроші?

Розводити людей на гроші - недобре, приблизно так нам в зміненій формі в дитинстві говорила мама. Виманювання грошей - це нечесна гра, нечесна гра - це обман, а обман - це погано. Але екстраординарне час вимагає екстраординарних дій, а якщо ще до того ж і природа не поскупилася на ваш зовнішній вигляд і рівень інтелекту, то тут вже сама всесвіт веліла скористатися її даром. Отже, як розвести на гроші ваш багатий об`єкт уваги?

Як розвести чоловіка на гроші

Мисливці за чоловічими гаманцями нерідко зустрічають несхвалення оточуючих, але цілі, які переслідує та чи інша жінка, можуть руйнувати будь-які забобони. Жінка може прагнути до того, щоб розвести хлопця на гроші з-за важкого фінансового становища, з бажання звернути на себе увагу, для самоствердження і навіть з почуття помсти. Не будемо загострювати увагу на причинах, звернемося краще до методів.

До процесу витрушування чоловічого гаманця підходити потрібно творчо і грунтовно. Морозиво в парку, троянда на день народження і шоколадка «аби ти заспокоїлася» - це дріб`язкова пил в порівнянні з метою справжніх мисливиць. А для того, щоб отримати мільйон, потрібно бути гідною цього мільйона, а точніше - виглядати і думати відповідно.



Марно тиснути на жалість чоловіки. Зрозуміло, спершу він буде відчувати себе могутнім покровителем, що рятує нещасну бідну студентку, або дівчину з маленькою зарплатою, або невдалої життям. Але, врешті-решт, втомившись від нескінченних скарг і пхикання, він покине мадам разом з її почуттям власної гідності.

Жінка повинна бути незалежною і успішною. По крайней мере, вона повинна виглядати так, щоб успішно досягти речей побільше і поценнее. Створіть образ неприступної і заможної красуні, тільки-тільки що вийшла з бутика і пахучою усіма ароматами Франції. Саме так ви зможете змусити чоловіка не відбуватися морозивом і карусельки. Але! Бійтеся таких же мисливців з протилежного боку барикад, іменованих пикаперами. У такому союзі програє той, хто перший щось оплатить.



З іншого боку, чимало чоловіків насолоджуються своїм комплексом Пігмаліона: вони мріють виростити з якої-небудь простий Попелюшки свою прекрасну Галатею, яка буде творінням тільки його рук і буде йому безмежно вдячна. Так що образ простої дівчини з задатками також може зіграти роль відмінною наживки. Дійте по ситуації і включайте інтуїцію.

Розлучення на гроші: інструкція до застосування

  1. Перш, ніж тягнути свого чоловіка в дорогущий бутік, «потренируйтесь» на речах недорогих, які ви в змозі придбати самі. Так би мовити, помацайте воду перш, ніж стрибнути в неї бомбочкою.
  2. Не тисніть на чоловіків, побудуйте ситуацію так, щоб він відчував себе щедрим повелителем, а не підкаблучником, у якого ви витягли пару сотень доларів. У магазині або кафе заплатите за себе ненароком, а на його прохання оплатити зробіть здивоване і збентежене обличчя і погодьтеся. Підсумок - ваш чоловік вдячний вам за те, що ви взяли його гроші.
  3. У магазині не кидайтеся на вподобану вам річ. Огляньте її, задайте мільйон питань продавцеві, зробіть пару сотень кіл навколо неї. Коли чоловік запитає, чому ж ви все-таки не купили лампу дев`ятнадцятого століття або шовкове плаття з декольте до пупка, скажіть, що звикли витрачати гроші тільки на практичні речі. Раз-два - і річ вже ваша.
  4. Потягніться в кафе за рахунком першої. Чоловікам подобаються самостійні жінки, але все ж почуття домінування візьме верх, і рахунок він заплатить сам.
  5. Чи не продавайтеся задешево. Якщо чоловік після вечері в кафе запропонував зайти до нього і випити чаю або подивитися колекцію лютневої музики, краще делікатно відмовитися і дати зрозуміти, що така молода і красива дівчина дістається чоловікові не просто так. Це - ключ до майбутнього розлучення на гроші.

Як розвести дівчину на гроші

Чоловікам, що мріють про становище підопічного багатої пані, доводиться трохи складніше: тут діє усталений канон про те, що чоловік повинен проявляти свої якості і платити сам. Порушує цей канон благословенна емансипація. Зараз повним-повнісінько самостійних багатих леді, які не проти продемонструвати чоловічої статі свою незалежність і заступництво. Тому вудку потрібно закидати саме в це озеро з багатеньких дамами.

Практично марно розводити на гроші дівчину молоду, багату і розумну - така моментально розкусить жиголо і відправить його шукати щастя в інші краї. Інша справа - жінки ефектні, заможні, але, як то кажуть, «не першої свіжості». Така із задоволенням візьме вас під своє крильце і стане вашою опікункою. Правила розлучення таких леді ті ж самі, що і для дівчат.

Охотьтесь із задоволенням, тільки остерігайтеся того, щоб самому або самої не попастися на чиюсь вудку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!