» » » Як розвести лоха?

Як розвести лоха?

Як розвести лоха?

Лохом можна назвати людину, яка хоче отримати багато різних благ, однак, не витрачати на це багато праці, грошей, зусиль. В результаті лох не тільки нічого не отримує, а навпаки втрачає чимало грошей, сил і часу. І завдяки своїй жадібності, прагнення до швидкого і легкого збагачення лохи часто стають об`єктами розіграшу або шахрайства.

Як розвести лоха: варіанти дій

Розвести лоха досить просто: пообіцяйте йому при мінімальних витратах казкові багатства. Це може бути щось на кшталт Полю Чудес з відомої всім нам казки «Буратіно». До речі, напевно, не дарма знаходилося це поле в країні Дурнів.

В даний час існує величезна кількість схем розлучення лохів на гроші, які процвітають на просторах інтернету. Розглянемо докладніше деякі з них.

Розвести лоха: чарівні гаманці



У мережі часто зустрічаються оголошення про чарівні гаманцях. Все що потрібно для заробітку, це перерахувати на ці гаманці певні суми грошей, вписати в кінці списку номер свого Яндекс-гаманця. Як обіцяють автори таких оголошень, дуже скоро на ваш гаманець обрушиться справжнісінький грошовий «дощ».

Як розвести лоха: фінансова піраміда

Створюючи фінансову піраміду, її власник чітко розуміє, що гроші вкладників принесуть йому величезний прибуток. А ось лох вважає, що зможе розбагатіти, вкладаючи в піраміду гроші. І таких фінансових пірамід на просторах інтернету не мало. Це пов`язано з тим, що в цьому випадку одержувач грошових коштів може залишатися анонімним, утруднюється простеження фінансового потоку. У підсумку залучити засновника фінансової піраміди в інтернеті до кримінальної відповідальності досить проблематично.

Розводимо лоха: семінари з навчання заробляння грошей

Різні семінари «по веденню бізнесу» або «швидким способам заробляння грошей» представляють в своїй більшості хитрі схеми з відбирання грошей у лохів. Найчастіше на таких семінарах переказують всім добре відомі книги Карнегі. Після закінчення семінару, його слухачам пропонують вступити для продовження навчання в школу - вищу школу - коледж - університет - академію. І при цьому кожен ступінь навчання варто все дорожче і дорожче. В результаті лох витрачає свій час і чималі гроші, практично нічого не отримуючи взамін.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!