Що сниться до весілля?

Що сниться до весілля?

Існує величезна кількість сонників, які розкривають таємниці наших снів. Безумовно, це не факти, але вірити в них чи ні це особиста справа кожного. Багато дівчат хочуть вийти заміж і представляють своє весілля, ворожать, коли настане час з`єднання узами шлюбу з коханим. Чому б не глянути на долю свого шлюбу через сни?

Сон до весілля

Що сниться до весілля за словами наших бабусь? Старі люди не знали науки, але чомусь деякі їх повір`я перетворюються в реальність.



Скільки юних дівчат чули від бабусь і мам, що до весілля жінкам сниться ведмідь, який женеться за ними уві сні. І дійсно, це найпоширеніше думка про сон з ведмедем.

Сучасні сонники: що сниться до весілля

  • У багатьох сонниках можна побачити, що бачити квітучий сад і в ньому себе означає, що скоро тебе чекає власне одруження. Тут хорошим знаком буде, якщо в цей сад ви увійшли або вийшли з нього зі своєю коханою людиною. Якщо акцент в такому сні буде робитися на руки чоловіка, то про весілля мова з ним зайде не скоро, швидше від вас поки хочуть романтичних і інтимних відносин.
  • Зверніть увагу на парні речі в своїх снах. Якщо вам часто сняться тапки, туфлі, рукавички, шкарпетки, значить незабаром ви знайдете пару або укладіть шлюб.
  • Побачити кільце уві сні також може предзнаменовало швидке весілля.
  • Коли ви бачите уві сні красивий новий килим, очікуйте щасливе сімейне життя, а значить і весілля.
  • Купівля нового взуття уві сні говорить про наближення одруження. Але якщо взуття не за розміром, то варто задуматися про те, чи підходить вам наречений або наречена.
  • Хто уві сні розчісує своє волосся, того ось-ось чекає заповітне подія - весілля. Хоча існує й інша трактування цього сну. Деякі кажуть, що такий сон означає, що про вас пускають плітки.

Всі ми різні. Одні і ті ж сни у різних людей можуть означати різні варіанти подій. Трактуйте сни, виходячи з власних відчуттів. А взагалі очікуйте весілля, коли у вас з`явиться кохана людина. Думки матеріальні!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!