Як його завоювати?

Тобі дуже подобається молодий чоловік, але він не звертає на тебе уваги, і ти не знаєш, як завоювати його серце? Така ситуація дуже часто зустрічається в нашому житті, але, якщо знайти правильний підхід до чоловіка, то незабаром ситуація може кардинально змінитися, причому, в твою користь. Отже, як його завоювати? Найголовніше, зацікавити його, дати «сигнал» для завоювання тебе.

Притягнути і заінтригуй його

Всі чоловіки за своєю природою - завойовники, тому, для початку, тобі необхідно привернути його увагу і зацікавити. Тут, головним «зброєю» зваблювання, буде твій зовнішній вигляд. Він повинен бути таким, щоб чоловік не міг не помітити тебе. Тільки, головне, не перестарайтеся, вульгарну дівчину не один нормальний чоловік не потерпить. Тепер, тобі потрібно заінтригувати його. Тут уже, нехай вхід всю свою кмітливість і винахідливість, головне, порушити його інтерес, але, тільки, не треба перегравати.

Подружись з ним

Стань для нього найкращим і незамінним другом. Наприклад, тобі захотілося дізнатися про нього побільше, але ти не знаєш, як запросити його на відокремлене зустріч. Ненароком в розмові з ним розкажи, що тобі подобається, наприклад, Італія, з її традиціями, культурою, кухнею. Ти б, дуже хотіла спробувати італійські страви. Він захоче якось здивувати тебе, запросить до італійського ресторану, вважаючи, що це була його ідея, і, що, взагалі, він - дуже кмітливий. На цьому побаченні, ти і зможеш поговорити з ним, на всі тебе, теми.

У спілкуванні постійно підкреслюй його гідності і уважно слухай його. Старайся допомагати у вирішенні нагальних проблем, будь турботливою, періодично, пригощай його своїми кулінарними витворами - словом, привчи до думки, що ти завжди будеш з ним поруч, і, він може розраховувати на тебе в будь-яку важку хвилину.

Намагайся змінюватися і бути різною



На зустрічах з вашими спільними друзями, постарайся бути усміхненою і веселою (або, навпаки, скромною). Тут, можна зіграти на контрастах, весь вечір веселися, а потім, різко засумував. Дуже важливо в цей час триматися ближче до нього, щоб він міг помітити зміни в твоїй поведінці. Це чудовий привід для розмови по душам. А якщо ти ще, між справою, даси зрозуміти, що завдяки йому, твій поганий настрій випарувався, то його симпатія тобі вже гарантована. Похід в кафе, прогулянка по парку - відмінний привід показати себе з боку уважного слухача. Це стане своєрідним тестом на вашу з ним сумісність, тобто, якщо його розмови для тебе виявляться нудними і неприємними, то на цьому етапі треба припиняти тактику завоювання. При інтимній зустрічі можна приміряти на себе образ енергійної і розкутою дівчини. Загалом, старайся експериментувати, спостерігай і аналізуй.

Поєднання образів створить враження твоєї різнобічності: то, ти скромниця, то ерудована дівчина, то прекрасна слухачка, то пристрасна тигриця. Чоловіки ж, за своєю природою, полігамні, і схильні до завоювання різних жінок. А, тут, в тобі одній стільки різних образів, йому ж кожен раз треба буде дізнаватися тебе з різних сторін.

зникни



Так-так, в прямому сенсі цього слова. Можеш поїхати куди-небудь у відпустку, до моря, наприклад. Обов`язково привези йому звідти якийсь сувенір. Якщо він тебе зустріне з розпростертими обіймами і фразами, типу: «Я так нудьгував, мені тебе не вистачало», це означає, під час твоєї відсутності було помічено, і, ти йому небайдужа, він вже у тебе «на гачку». І проблема, як його завоювати, практично вирішена.

Полюби його інтереси

Чоловік оцінить той факт, що ти поділяєш з ним його інтереси. На початку відносин дуже важливо показати чоловікові, що тобі цікаво знати про його хобі, захоплення. Ходи з ним на футбольні (хокейні, баскетбольні) матчі його улюбленої команди, або ж дивись їх трансляції по телевізору вдома, їдь з ним на рибалку, спілкуйся на теми автомобілів або, наприклад, комп`ютерних ігор. Можливо, навіть тобі самій сподобаються його хобі, а, як відомо, загальна справа зближує. Тільки старайся при цьому, не обмежувати особистий простір свого чоловіка, і все його вільний час бути з ним, це може його дратувати. Адже ти ж не хочеш відштовхнути його своєю нав`язливістю?

Інтимна близькість

Якщо твої відносини вже перейшли рубіж інтимної близькості, то можна трохи поекспериментувати на сексуальну тему. Наприклад, використовуй весь свій накопичений еротичний досвід і фантазію. Оральний секс в різноманітних позиціях, швидкий секс. Через деякий час поміняй свою поведінку, на абсолютно протилежне: під будь-яким приводом відмовляйся від сексу. І тут будь-якому чоловіку стане дуже цікаво, з якої причини сталася ця метаморфоза. Йому буде прикро, що ти до нього охолола. Потім, витримавши паузу, знову почни з ним фліртувати, загравати. Заведи з ним бесіду, розстебни гудзики, і віддайся йому знову! Якщо після цього відносини з ним не стали більш близькими, значить признайся, ти насправді не в його смаку.

Навчися смачно готувати

Ще одна маленька хитрість по тому, як його завоевать- це вміння смачно готувати. Звичайно, якщо ти вже вмієш готувати - це незрівнянно твій плюс. А, якщо немає, запишись на кулінарні курси, вчися готувати у своєї мами, гортай кулінарні книги - і дивуй чоловіка своєї мрії кулінарними стравами власного приготування. Так як, шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.

Тепер ти знаєш, як його завоювати. Однак не забувай про те, що чоловік повинен бути повністю впевнений, що саме він завоював тебе, а не навпаки! Головне, не перестарайтеся у своїй тактиці по завоюванню серця чоловіка, всюди повинна бути міра, і тоді він завжди буде з тобою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!