Як бути дивною?

Як бути дивною?

Навіщо багато дівчат хочуть стати дивними? Що вкладається в поняття "дивна людина"? Воно використовується зазвичай в позитивному або негативному ключі. Коли люди замкнуті в собі, не спілкуються з оточуючими, дуже закриті, їх називають дивними, але, мабуть, до цього варіанту немає причин прагнути, оскільки він не посприяє ні зав`язування нових цікавих знайомств, ні особистого росту.

Однак характеристика "дивний" може мати інше забарвлення, стаючи синонімом слова "незвичайний". Незвичайна дівчина як нерозкрита книга для інших - її хочеться прочитати, вона привертає увагу до себе. Така дівчина цікава, так як робить те, що в звичні рамки і умови може не вписатися. Як же стати дивною в такому сенсі? Спробуємо розібратися.

зміна способу

Перш за все, можна змінити стиль. Це найлегший шлях здаватися дивною. Наприклад, привнести в образ готичних елементів або, навпаки, додати яскравих кольорів. Приміряйте на себе образ, який вам ніколи не був властивий - на оточуючих це вже справить враження. Наприклад, спробуйте стати романтичною персоною, якщо до цього "носили" виключно образ нормкор.

Використовуйте прикраси та аксесуари, зроблені своїми руками: хенд-мейд додасть незвичайності в образ. Вантажні магазинчики - просто знахідка для тих, хто хоче привернути увагу. Одяг звідти, старовинні шпильки для волосся, химерні капелюшки прекрасно впораються з поставленим завданням, при цьому дозволять пограти з образом, поекспериментувати, можливо, знайти щось нове, урізноманітнити свій стиль.

Розкрийте себе

Але однією зовнішністю не обійтися, якщо дівчина хоче стати по-справжньому цікавою людям. Потрібна робота над внутрішнім світом. Запам`ятайте такий принцип: якщо хочете стати цікавою для кого-то, в першу чергу станьте цікавою для себе. Тому радимо спробувати нове хобі. Захоплені чимось люди, готові захлинаючись розповідати про своє захоплення - саме вони дивні в самому позитивному сенсі слова. При цьому ви зможете знайти у себе несподівані таланти і здібності.



Прислухайтеся до себе, і своїм бажанням - вибирайте самі, здавалося б, божевільні ідеї і просто виконуйте. Наприклад, ви давно мріяли погуляти під дощем без парасольки, так чому б не зробити? Це може здатися дивним, але ви-то станете тільки щасливішим. А, значить, бути дивною в цьому випадку - тільки на користь! Так що сміливо виконуйте самі незвичайні свої мрії і бажання.

Бути дивною - бути розумною?

Нечасто від дівчини чекають глибоких міркувань або знань у вузьких областях. Так чому б не здивувати своє оточення? Стаючи розумніші, ви і свій кругозір розширите, і дізнаєтеся багато цікавих фактів. У цьому вам допоможуть читання та спілкування з розумними людьми. Читайте більше розвиваючої літератури, класики, нон-фікшен. Не забувайте ділитися враженнями з іншими. Розумні і начитані люди багатьом здаються дивними, але при цьому вони цікаві.

Креативно мислити і діяти

Розвивайте у себе нестандартне мислення. Дійте відповідно - не буде шаблонно, шукайте нові рішення для типових ситуацій. Поведінка, що виходить за звичні рамки, запам`ятовується.

Слід згадати, що бути дивною можна, напустивши на себе загадковості - говорити про себе загадками, бути таємничою. Однак якщо за цим нічого не стоїть, то ви рано чи пізно все одно потрапите в незручну ситуацію. Так, і вам самим стане незатишно. Краще бути відкритою і робити те, що вам завжди хотілося і подобається. Будьте яскравою, знайдіть в собі родзинку і не бійтеся нового. Більше спілкуйтеся з іншими дивними, незвичними людьми, знаходите однодумців. Тоді ви самі будете дивною - і це буде здорово!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!