» » » Як кинути чоловіка?

Як кинути чоловіка?

Як кинути чоловіка?

Проблема не з`являється з нізвідки. Тим більше проблема - як кинути чоловіка. Як сніжний ком - накопичується дратівливість і розуміння того, що з вами поруч не та людина. Спочатку ви не помічаєте цього, а переживаєте лише скороминущі спалаху злості, які іноді вихлюпуються сварками. Вам як ніби випадково на очі попадаються статті про те як кинути чоловіка, подруги розповідають про своїх знайомих, які розлучилися і тепер живуть нової, щасливим життям.

Згодом починає вимальовуватися загальна картина і ви розумієте, що втомилися від такого стану справ, і у вас не залишилося сил підтримувати відносини з вашим чоловіком. Ви готові діяти, але поки ще не знаєте що робити.

Всю драматичну епопею можна розділити на три основних етапи.

етап усвідомлення

Вам все набридло, нервує кожна дрібниця і кожен звук, який видає ваш чоловік. І раптом у вас в голові майнула, - «Я хочу кинути чоловіка». Ви дивуєтеся самої себе, але розумієте, що все йшло саме до цього. З одного боку вас лякає ярлик - «дружина кинула чоловіка», але ви розумієте, що втомилися і потрібно щось робити.



Спочатку, все ж варто заспокоїтися і «не робити різких рухів». Не потрібно влаштовувати сцену, як в бразильському серіалі або голлівудському фільмі, грюкати дверима, збирати речі в чемодан. Потрібно заспокоїтися і ретельно все обміркувати.

Це у вас займе не одну годину і швидше за все не один день. Постарайтеся в розумі провести «роботу над помилками». Озирнутися на минуле і подивитися на ситуацію з боку. Може вам здасться що вас десь заносило і ви, можливо, були не праві. Варто також заглянути в майбутнє, представити себе в ролі дружини, що покинула свого чоловіка.



Отже, ви все обдумали і прийшли до якогось висновку, який вважаєте на 100% правильним.

етап одкровення

Це, напевно, найскладніший момент. Вам потрібно сісти і спокійно поговорити зі своїм чоловіком. Немає сенсу приховувати свої наміри, тим більше що ситуація дійшла до критичної точки і все все розуміють. Ініціатором бесіди повинні виступити ви і спокійно викласти свою точку зору, до якої ви прийшли на першому етапі. Не варто вступати в полеміку на даному етапі і утриматися від будь-яких висновків або висловлювань, про які ви можете пошкодувати. Після того як ви поділіться своїми думками з чоловіком, краще дати йому час все усвідомити і подумати. Це час для вашого відпочинку. Займіть себе переглядом романтичних фільмів, прогулянок і читання статті «як кинути чоловіка» в вашому улюбленому журналі. Постарайтеся абстрагуватися від проблеми і зайняти своїм думки роботою, хобі або чимось абстрактним.

Другий етап входить в завершення коли ваш чоловік готовий знову сісти за стіл переговорів.

етап рішення

Ви готові обговорити всі нюанси тривалої холодної війни. Ви накопичили масу досвіду і вже готові написати книгу з промовистою назвою «Хочу кинути чоловіка». Тут можливі два варіанти. Або ваш чоловік одумався і готовий обговорити варіанти перемир`я і то що вам потрібно буде зробити, щоб зберегти ваші відносини. Наприклад, сходити до сімейного психолога, бути більш уважними один до одного, побачити якісь нові сторони в дружині.

Або ви обидва розумієте, що ваші відносини зжили себе і вже не підлягають реконструкції. В такому випадку не варто засмучуватися, - це ж то чого ви хотіли, саме час привести себе в порядок і відправлятися на пошуки більш гідного чоловіка.

У будь-якому випадку у вас з`явився шанс почати життя з нової сторінки. Весь накопичений досвід допоможе вам не наступати на ті ж граблі вдруге. Присвятіть себе чогось абсолютно нового для вас. Почитайте книги, які раніше не читали, вивчіть іспанську мову, почніть подорожувати. Ви зрозумієте, що в світі ще багато прекрасного і цікавого, що може зайняти вашу увагу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!