Як принизити дівчину?

Як принизити дівчину?

Приниження дівчата - процедура складна і ризикована, отже - вимагає ретельної підготовки. З чого починати? Як принизити дівчину невимушено і ефективно?

Як принизити жінку або дівчину

Почати слід з збору інформації. Дізнайтеся, чим займається об`єкт вашого образи, які у нього є недоліки, це допоможе у виборі «хворих місць», на які найкраще тиснути. Не менш важливо місце і час майбутнього акту приниження, найкраще, якщо при цьому будуть присутні ваші спільні знайомі. Звичайно, з самого початку слід розуміти, що, принижуючи її, ви одночасно принизите і себе. Але якщо ваші дії є лише реакцією, використовуйте недоліки зовнішності дівчини або жінки, при кожній нагоді порівнюйте її з іншими (зрозуміло - не в її користь), не забувайте про байдужість - це дуже дієвий інструмент приниження. Готуючись до такої неприємної процедури, налаштуйте себе внутрішньо, адже жінки і дівчата дуже чутливі до фальші. Отже, ваше прагнення принизити має бути щирим.

Як принизити дівчину словами

Існує безліч безтактні принизливих фраз. Ось приклади деяких з них.

  • Як ти поправилась! Живіт вже заходить у двері попереду тебе!
  • Так? А ось моя мама говорила, що ...
  • А моя мама готує борщ набагато краще!
  • Що ти - ось Людка (Свєтка, Нінка)!
  • А ось з моєї колишньої ми робили це в ліжку краще!

Звичайно, подібні підходи виправдані, коли всі мости вже спалені і ні про яке примирення не може бути й мови. У більш м`яких випадках використовуються і більш завуальованим способам приниження. Як принизити дівчину ненароком?

Чи не привітати зі святом, задивитися на іншу



Більшості чоловіків всілякі круглі та святкові дати здаються просто дурними. Наближається День Валентина? Скорчився огиди гримасу, скажіть що-небудь неприємне на адресу розкручують святкову істерію торговців сувенірами. Завтра восьме марта? Заявіть, що комуністичні свята не відзначаєте принципово. День народження бабусі? Ну, тут можна розсміятися дівчині просто в обличчя: ви не зобов`язані пам`ятати дні народження її далеких родичів! Ніщо так не принижує дівчину, як вашу увагу до іншої дівчини, нехай навіть майже швидкоплинне. Головне, щоб об`єкт вашого презирство даний факт «сфотографував». Але будьте обережні - за таке не присвячена в ваші підступні плани супутниця може і очі видряпати!

Чи не зрадіти її подарунку, не оцінити обновку

Навіть якщо ви і раніше не стрибали від її подарунків до стелі і не цокали захоплено від її нової сукні мовою, байдужість в ваших очах буде оцінено по достоїнству. Ми вже згадували, що жінки сильні інтуїцією і вже що-що, а холод і презирство вони розпізнають навіть на відстані! Вона купила нову кофтинку, поміняла зачіску, перефарбувалася - скільки розкішних приводів принизити жінку, не сказавши при цьому жодного слова!

Чи не стримати слова

Хоча слово можна і вимовити, а потім ... просто не стримати його! Пообіцяйте зателефонувати і не зателефонуйте. Пообіцяйте прийти і не прийдіть. А потім зробіть вигляд, що нічого особливого не сталося. Образа і приниження забезпечено гарантовано і надовго! Хоча, звичайно ж, справжній чоловік повинен бути вище цього!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!