» » » » Як відкрити своє серце?

Як відкрити своє серце?

Як відкрити своє серце?

Ми всі іноді страждаємо, що життя склалося не так, як хотілося б. Близькі люди нас не розуміють, на роботі немає успіхів, та ще й здоров`я підводить. Але ніхто не замислюється над тим, що все, що нас оточує - це реалізовані думки, бажання нас самих. Іноді людина вважає, що на роботі його не цінують, а ось чи цінує він себе сам, як фахівця? Чи не складаються стосунки з коханим, а ви готові до них, до відносин? Щоб все виходило якнайкраще, потрібно намагатися бути відкритим всьому хорошому: хорошим людям, щасливим подіям в житті. Як відкрити своє серце, щоб хороші і позитивні епізоди заповнили ваше життєвий простір?

Думайте, мрійте і чекайте змін

Щоб відбулося щось хороше, уявіть собі, що вам вже добре, що навколо вас тільки добрі і рідні люди. Викиньте з серця заздрість, яка як чорна діра поглинає все благополуччя. Щоб розкрити серце назустріч позитивним змінам, самі станьте позитивною людиною.

Постарайтеся створити гармонійні відносини зі світом, з вашими близькими і друзями. Починайте з власного внутрішнього світу, тоді те, що ви відчуваєте, відіб`ється на вашому оточенні. У якийсь момент раптом станеться щось, чого ніколи не було з вами раніше. Наприклад, незнайомі люди стануть пропонувати вам допомогу, домашній побут налагодиться, а на роботі з`явиться перспектива. Давайте розберемося з усім по-порядку.

Розкрий своє серце, і любов прийде

Якщо ви ще не сказали «так», якщо любов не прийшла до вас, важливо бути готовим до зустрічі з нею, нехай ваше серце буде в активному очікуванні. Уявіть, дуже конкретно, яку людину ви змогли б полюбити. Колір волосся, очей, характер і стати. Сядьте, з закритими очима намалюйте в голові тип свого судженого. Ця вправа досить дієвий, вважається, що воно результативно.



Якщо сім`я вже є і відносини в ній нестабільні (так буває майже у всіх), покопатися в своїх сумнівах і умовності. Наприклад, у ваших стосунках немає стійкої впевненості, що ви будете разом, що ви підходите один одному. Визначтеся чітко - хочете ви бути з цією людиною? Природно, у нього є недоліки, які завжди хочеться виправити і створити з партнера таку людину, яка б не мала мінусів. Однак всі ці думки - оману, ви не зможете виправити і змінити нікого. Важливо усвідомити, що ваш партнер вже сформована особистість, і ви можете лише прийняти його таким. Якщо це неможливо, тільки тоді треба замислюватися про розрив.

Саме тоді, коли партнери сприймають один одного адекватно, даючи можливість демонструвати свої риси характеру - відносини стають стабільними і повноцінними. Якщо один з партнерів почне випромінювати внутрішню гармонію, другий підлаштується, відчує ритм і теж стане лояльніше і мудрішими.



Побудуйте відносини природні і зрозумілі вам обом, для цього потрібно трохи підкоригувати власне сприйняття.

Стати улюбленцем колективу

А ось робітники і проблеми вирішити часто складніше, ніж негаразди з усталеним сімейним побутом. Напевно, тому, що в колективі вчаться існувати різні люди, з різними поглядами і уподобаннями. Крім того, конкуренція, заздрість і невміння прощати теж роблять свою роботу. Розкрій своє серце для нових вражень, для нових відносин.

Важливо постаратися ставитися до співробітників і клієнтів як до людей, у яких є свої інтереси і захоплення. Поцікавтеся, як вони проводять свій час. Буває, що чиїсь пристрасті «заражають». Не замикайтеся тільки на роботі. Іноді корисно пройтися з колегами по магазинах або просто прогулятися по вулиці. Так ви краще дізнаєтеся людей, з якими щодня зустрічаєтеся на роботі.

Не бійтеся шефа, навіть якщо він строгий і неусмішливий. Він теж особистість з недоліками і усталеними помилками. Покажіть, що бачите в ньому людини, в чем-то співчуваєте йому, а в чомусь він викликає захоплення.

Безумовно, життя не завжди посміхається нам, але давайте бути мудрими і ставати краще.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!