Як розпізнати зраду?

Як розпізнати зраду?

Тут ми запропонуємо Вам декілька варіантів того, як розпізнати зраду чоловіка або дружини, дівчата або хлопця. Безумовно, добре довіряти коханій людині, але якщо його поведінка змінилася до невпізнання, якщо він став приділяти Вам набагато менше часу, ніж було раніше - це серйозний привід задуматися.

Як розпізнати зраду дружини або чоловіка

спосіб перший

Це найбільш безпечний і, в той же час, хороший метод для тих, хто вміє спостерігати. Подивіться уважно, як поводиться Ваш улюблений або улюблена. Чи не змінилося щось у Ваших відносинах? Може бути, він або вона став (-а) більше цікавитися іншими речами, а по відношенню до Вас проявляє набагато менше уваги або спілкується холодніше, ніж раніше? Часто буває так, що Ваша половинка, приходячи додому, або вимикає телефон, або, навпаки, проводить з ним багато часу вдома. Якщо таке постійно бувало раніше, то нічого страшного в цьому немає. А ось якщо раніше телефон лежав собі спокійно включений, і їм користувалися досить рідко - це не дуже хороший сигнал. Те ж саме з комп`ютером - якщо Ви помітили, що Ваш любий (-а) біжить до нього стрімголов, ледь прийшовши додому і роздягнувшись, а раніше такого не спостерігалося, будьте готові до неприємних сюрпризів.



Подивіться на його або її ставлення до Вас. Він або вона стали більш дратівливими, підвищують голос, або, навпаки, уникають спілкування? А раніше все було по-іншому? В цьому випадку не потрібно відразу "пороти гарячку", можна просто поспостерігати ще деякий час. Адже причини такої поведінки можуть бути самими різними, і зовсім необов`язково, що у Вашої половинки хтось є. Можливо, у нього або в неї якісь серйозні проблеми на роботі, про які поки не хочеться говорити, щоб не засмутити Вас. У цьому випадку варто м`яко поцікавитися, що трапилося. Якщо це дійсно так, то Вам про це розкажуть, нехай плутано і опускаючи подробиці, але розкажуть. Якщо він або вона бреше, то брехня Ви теж, швидше за все, відчуєте. Але в будь-якому випадку не варто відразу вдаватися до радикальних заходів, все кидати і йти з криком: "А я тебе любив (-а)!" Нічого не говорите, сходіть розвійтеся, подумайте і ось тоді приймайте рішення.

спосіб другий



В общем-то, цей спосіб схожий на перший, але тут потрібно звертати увагу на більш конкретні речі. Наприклад, Ваша дружина йде, як вона каже, "потусуватися з подружками", а сама при цьому одягає відверту сукню і робить собі шикарний макіяж, чого раніше за нею ніколи не спостерігалося. А то і просто вирішила перед походом відвідати салон краси, зробити дорогий манікюр і педикюр. А Ваш чоловік сказав, що пішов в похід, а сам не взяв необхідних речей і одягнувся так, ніби їде не так на природу, а на роботу. Змінюють? Можливо. Зверніть увагу і на їх поведінку, і на те, як вони будуть виправдовуватися в тому, чому Вам озвучили саме таку версію.

Тепер про інтереси. Ваш хлопець зацікавився живописом або літературою ні з того, ні з сього, а адже раніше він плутав Малевича з Рєпіним або Достоєвського з Толстим. Звідки така тяга до прекрасного? Добре, якщо є нові друзі, які долучають Вашого ненаглядного до мистецтва або він сам став тягати Вас по музеям і читати класику вечорами, переказуючи Вам сюжети. А якщо цього немає? Задумайтесь. Те ж саме, якщо Ваша дівчина раптом стала слухати Баха або Телеманії, хоча раніше включала лише "Руки вгору". Якщо вона при цьому стала водити Вас в філармонію чи у неї з`явилися нові подруги, які цікавляться класикою - все в порядку. Якщо ж ні - це привід задуматися. Прекрасно, якщо Ваші половинки не стоять на місці, прагнуть розвиватися і захоплюють Вас за собою. Однак потрібно розуміти, звідки виник цей інтерес і наскільки він щирий. Тим більше, якщо раніше коло інтересів було досить вузьке.

спосіб третій

Скажу відразу - цей спосіб, як розпізнати зраду, до застосування не рекомендується і годиться лише в разі, якщо Ви на 100% впевнені, що Вам змінюють. По суті, це приховане стеження. Ви залазить в мобільний телефон, аську, електронну пошту, кишені свого чоловіка або дружини, стежте за ним від під`їзду до того місця, куди він поїхав, наймаєте людину для стеження. Тільки ось задумайтеся: а якщо Ваші улюблені Вам не змінюють, як тоді будете виглядати Ви самі? Навіть якщо вони про це не дізнаються ... А якщо дізнаються, то до муках совісті додадуться ще й заслужена і, швидше за все, дуже сильна образа з боку невинну людину. Тому не принижуйтеся до такого, не робіть нічого зопалу і тоді, можливо, Вам самі розкажуть про зраду, якщо вона мала місце, або Ви і самі все зрозумієте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!