» » » Чому чоловіки люблять стерв?

Чому чоловіки люблять стерв?

Чому чоловіки люблять стерв?

Стерво в очах чоловіка - це пристрасна жінка, яка точно знає, чого хоче. Вона свавільна, а її погляд вражає перехожих. Її важко завоювати, але ж чоловіки люблять заборонений плід. Вони розуміють що, з одного боку, їм необхідна надійна супутниця, любляча дружина, дбайлива мати, гарна господиня, але з іншого боку, хочеться знову пережити пристрасні почуття.

чоловічий погляд

Так, чи люблять чоловіки стерв? Як автор цієї статті, хочу розповісти свою історію. Я був одружений на першокласної стерва і розлучився з нею, як тільки зустрів добру і милу дівчину. Мені захотілося заново почати своє життя з новою супутницею. Але іноді я зустрічаю колишню дружину, і всередині починає все кипіти. Спливають яскраві моменти з минулого, і я не можу з ними боротися. Усередині мене вирує вулкан, і мені це подобається, тому, що життя стає цікавішим. Іноді вона стає моєю коханкою, але після, я розумію, що нічого нам уже не повернути. Я знову йду до своєї нової дівчини, обіцяючи, що це було в останній раз.

істина

Так, чоловіки люблять стерв! Вони викликають у них асоціації з холостяцьким життям і відмінним сексом. Їх потрібно весь час підкорювати і відповідати їх шаблоном.

жіночий погляд

"Будь хорошою, слухняною дівчинкою і у тебе буде хороший чоловік", - чули ми в дитинстві від батьків. Але чомусь вони не закінчили фразу і не розповіли, що погані дівчатка (стерви), до 30-ти - 40-ка років ведуть чоловіків у хороших. Проти статистичних даних не попреш: 12% шлюбів, які тривають більше 20 років, розпадаються через зраду, коли чоловіки йдуть до стерво.

Все ж, чому чоловіки люблять стерв? Чому вони не можуть встояти і падають перед ними на коліна?



Саме повноцінність і впевненість в собі, притягують чоловіків найбільше. Жодна стерва не вказує свою слабкість, ніколи не опускає голову, не дозволяє своїм емоціям брати верх. Бути з такою жінкою - вищий пілотаж, на думку багатьох чоловіків, це і притягує їх як магніт.

Мою подругу називали стервом всі навколишні. Мені це було не зрозуміло, таких добрих людей, як вона зараз зустрінеш не часто. Причина в тому, що після того, як її коханий її зрадив, вона зайнялася не новою особистим життям, а собою. Вона побудувала кар`єру, зросла духовно, перестала довіряти чоловікам. А вони почали сходити з розуму від її неприступності.

Стерво: яка вона

Справжня стерво закохана тільки в себе, найбільша цінність в її житті - вона сама. Стерво не прив`язуватися ні до кого або робить байдужий вигляд. А кожен чоловік - мисливець, йому подобається мріяти і хотіти того, чого у нього немає.

Стерво ніколи не дозволить собі вибачитися під час сварки, навіть якщо розуміє, що була не права. Вона не стане благати чоловіка повернутися, утримувати його загальними дітьми. Чи не дозволить собі навіть думати про те, що не зможе гідно прожити без нього. Стерво прекрасно впоратися з усім сама і буде щасливою, замість того, щоб скаржитися і жаліти себе цілими днями. Цим вона і закохує в себе сильна стать. Кожен чоловік відчуває себе з такою дівчиною мужнім і сильним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!