Що любить тілець?

Що любить Телець?

Телець - дуже непростий знак. За його зовнішньої незворушністю приховується тонка вразлива душа, сентиментальність і чутливість. Телець володіє відмінним смаком, і якщо ви хочете зробити йому подарунок, то слід зупиняти свій вибір на дорогих, елегантних і в той же час непомітних речах.

Що любить тілець в роботі, так це щоб «все йшло за планом». Телець не з тих, хто обожнює експромти і непродумані рішення. Цей знак ретельно все зважує і більше покладається на розум, ніж на інтуїцію. Тельці посидющі і терплячі, перш ніж прийняти рішення, вони намагаються розглянути проблему з усіх боків. Вони люблять вчитися і пізнавати нове, Телець може всю ніч читати наукову працю, який захоплює його не менше, ніж інших людей цікавий детектив.

У Тельців висока потреба як у внутрішній, так і в зовнішній в гармонії. Він не любить скандалів і суперечок, не любить, коли обговорення йде на підвищених тонах. І якщо ви хочете сподобається Тельцю, то не варто підвищувати голос не тільки на свого обранця, а й навіть в його присутності.

Яких жінок любить Телець

Подібно Овна або Льву, Телець дуже високо цінує зовнішню доглянутість своєї подруги. Адже, гармонія - це єдине середовище, де може існувати Телець. Він також цінує вміння створювати домашній затишок і смачно готувати. Саме до його серця шлях лежить через шлунок. Однак, йому не потрібні кулінарні шедеври і устриці з авокадо. Телець цінує смачну домашню кухню, і найголовніше, щоб порції були досить значні. Якщо ви не знаєте, чи любить Телець ту чи іншу страву, яке ви збираєтеся приготувати, то віддайте перевагу тому, в якому якомога менше різних екзотичних інгредієнтів.



Телець довго вибирає другу половину, він звик до всіх важливих рішенням ставитися дуже відповідально. Не варто квапити Тельця, інакше, ви ризикуєте його просто відлякати.

З Тельців виходять ідеальні чоловіки: ніжні, турботливі, які розуміють. Вони дуже добре ставляться до власних дітей, вважають своїм обов`язком забезпечувати сім`ї достаток. Але романтичних поривів чекати від них не варто. Телець подарує вам вірність, стабільність і надійність, але чекати від нього несподіваних подарунків, букетів квітів, милих сюрпризів - не варто.

У своїй супутниці Телець цінує спокій, розважливість і розум. Він дуже цінує дотепність, хоча сам, часто, геть позбавлений його. Що люблять чоловіки Тельці в жінках, так це вміння підтримати бесіду, елегантність, шляхетність, хороші манери. Тельцю потрібна супутниця, яка ніколи не поставить його в незручне становище. Але, на відміну від Овна, він не придумує своїй другій половині гідності, і не змушує жінку відповідати вигаданому ідеалу, він любить реальну людину, і тому його почуття стабільні і довговічні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!