Що люблять риби?

Що люблять Риби?

Дванадцятий знак Зодіаку - Риби - вважаються символом смерті і переходу у вічність. У себе вони згенерували особливості всіх попередніх знаків. Тому розібратися, що люблять риби, вкрай непросто. Але специфічних особливостей вони все ж не позбавлені.

Їм чуже марнославство, честолюбство і прагнення до багатства. Набагато простіше плисти за течією, ніж чинити опір. Добродушність і спокій до всього, що відбувається навколо. Намічається потоп, кінець світу? Ну і добре. Обурюються риби вкрай рідко і недовго.

Що люблять чоловіки риби

Риб дуже тягне мистецтво, особливо кінематограф. Натури артистичні, вони часто стають служителями Мельпомени або, на крайній випадок, працюють освітлювачами, декораторами, костюмерами - їх приваблює все, що пов`язано з театром. Вони можуть бути прекрасними вчителями, фармацевтами або лікарями, оскільки повні співчуття. Дуже складно побачити «рибу» в кріслі директора або касира: вони болісно переносять необхідність перебування на одному місці.



Позбавлені забобонів чоловіки риби терпляче ставляться до всіх і ніколи нікого не засуджують. Це якість викликає на відвертість колег по роботі і знайомих. Душевну теплоту відчувають не тільки дорослі, а й діти. Найкращі батьки - серед риб. Вони настільки люблять дітей, що дозволяють їм «ходити по голові».

Що люблять жінки риби

Ідеал жіночності, що користується величезним успіхом у чоловіків. Байдужа до службової кар`єри, вона ніколи не намагається виступити попереду чоловіки або командувати ним. Як і будь-яка жінка любить прояви турботи і знаки уваги. Для оточуючих вона завжди ніжна, недосвідчена і безпорадна. Сентиментальні і дуже чутливі до образ. Загладити провину можна тільки гідними подарунками, одягом або прикрасами, які «рибки» обожнюють.

Жінки - риби вважаються хорошими дружинами і відмінними матерями. Дітям надається повна свобода, вони не відають про дисципліну і примус. Те, що подібний підхід позначається на вихованні дітей не завжди позитивно, вони не усвідомлюють.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!