Що люблять стрільці?

Що люблять Стрільці?

Інтелект, цілеспрямованість, почуття гумору і влучність суджень, так би мовити «не в брову, а в око» - властиві цьому знаку в повній мірі.

Він сповнений оптимізму і великодушності, а за рахунок його енергетичного потенціалу можна висвітлювати Токіо, або - щось підірвати. Це - дивлячись куди застосувати.

Але, при всіх своїх позитивних якостях, знак дуже вибагливий. У нього є переваги, якими він не поступиться навіть під страхом смертної кари.

Що цінують Стрільці

Свободу. Причому, це властиво і чоловікам, і жінкам цього знаку, тому в шлюб Стрільці вступають вкрай неохоче, частіше - з примусу. Не тільки в шлюб, будь-який зв`язок, будь-які зобов`язання, що можуть загрожувати їх дорогоцінної свободи, сприймаються Стрільцями дуже негативно. І загальноприйняті поведінкові норми для них - абсолютно не указ!

Чоловік Стрілець хоче мати можливість в один момент зірватися з місця, все кинути, їхати на край світу, щоб зайнятися новою цікавою справою.

І чоловіки і жінки Стрільці - патологічні правдолюби. І хоча це не один раз вийде їм боком, Стрільці не упустять можливості «різати правду-матку» там, де можна було б і промовчати. Що люблять Стрільці, так це чесність у всьому. І якщо ви почули від них комплімент або визнання в любові, можете бути впевнені - це чиста правда.

Стрільці, як чоловіки, так і жінки, люблять своїх друзів. Представники цього знака дружать з багатьма, із задоволенням приходять на допомогу в скрутну хвилину, заражають оточуючих своїм оптимізмом і справляються з важкими ситуаціями легко і невимушено.



Що люблять чоловіки Стрільці, так це - хорошу компанію, де людей об`єднують спільні інтереси, і де Стрілець, звичайно, буде в центрі уваги. Він любить і вміє говорити, у нього здатність вести аудиторію.

Стрільці чоловіки терпіти не можуть застою і рутини, хоч в роботі, хоч у відносинах. Вони легкі на підйом, активні, з ентузіазмом беруться за нову справу.

Отримувати нові знання, прагнути до пізнання невідомого, вплутуватися в авантюри і пригоди, мріяти - все це властиво їм повною мірою. У сфері їх інтересів політика і історія, релігія і окультизм, подорожі і спорт.

Дуже рідко зустрічаються жінки, що могли б стати для Стрільця ідеальною дружиною, занадто багато умов і вимог.

Бути такою ж легкою на підйом, мати ті ж інтереси, не посягати на свободу, не ревнувати, вміти мріяти і будувати плани, прощати «правдиві» висловлювання на свою адресу, намагатися пом`якшувати наслідки його висловлювань щодо інших, стримувати в міру сил його прагнення « врізати правду матку »там, де це можливо.

А ще - бути красивою, елегантною, доглянутою, легкої в спілкуванні, утвореної і талановитої. Ось що люблять чоловіки Стрільці, і саме це вони хочуть бачити у своїй половинці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!