» » » Як зустріти дружину з пологового будинку?

Як зустріти дружину з пологового будинку?

Як зустріти дружину з пологового будинку?

Народження дитини - одне з найголовніших подій у житті для більшості людей. І основну роль в народженні грає, звичайно, жінка. Адже саме вона виношує плід цілих 9 місяців, а за цим слід дуже непростий процес пологів і відновлення. І тому особливо важливо зробити своїй коханій приємний сюрприз. У статті ми розповімо вам, як зустріти дружину з пологового будинку, який сюрприз можна їй приготувати, що подарувати.

варіанти сюрпризів

В першу чергу, не забудьте про квіти. Причому, бажано підібрати саме ті, які любить ваша дама - повірте, їй це буде дуже приємно. Власне кажучи, квіти - це навіть не сюрприз, а що називається, обов`язкова програма. Втім, при виборі квітів потрібно все ж постаратися виключити найбільш алергенні варіанти - жіночий організм після пологів дуже ослаблений і розвиток алергії буде зовсім не до місця. Саме тому, можливо, варто відмовитися і від різних солодощів - це ви ще встигнете надарували.

А тепер про найголовніше подарунок. І таким подарунком будете ви самі - ваша присутність. Будь-яка жінка мріє про те, щоб при виході з пологового будинку її зустрічав її коханий чоловік. Тому якими б важливими і невідкладними не були ваші справи, киньте все і їдьте на зустріч зі своєю коханою і вашим малюком - цим чудовим продовженням вашого життя. Ми ж продовжуємо тільки в наших дітях - в чому ж ще? Так що найбільший подарунок - це коли чоловік зустрічає дружину з пологового будинку. Саме чоловік, а не мами і тата.

Ну, а тепер поговоримо про речі більш матеріальних.

Як оригінально зустріти дружину з пологового будинку



Перш за все, хочу сказати, що бажано постаратися уникнути галасу - мамі з малюком це зараз абсолютно ні до чого. Тому відмовтеся від всіляких салютів, феєрверків та оркестрів. А ось що відмінно підійде - так це шикарна машина і гора повітряних кульок. Від цього ваша дружина точно очманіє. Причому, це зовсім не обов`язково повинен бути побитий і, фігурально висловлюючись, заїжджений лімузин. Наприклад, "ягуар" - чим не варіант? У світі чимало дуже гарних автомобілів, які сьогодні нескладно замовити в будь-якому мало-мальськи великому місті. Або викликати з іншого.

Зустрівши і поцілувавши своїх рідних, їдьте додому і відзначте це чудова подія в сімейному колі. Не потрібно гучних зустрічей і шикарних застіль - дружина від цього тільки втомиться. А ось зустріти всім разом і посидіти в тісному сімейному колі з новоспеченими бабусями і дідусями і кращими друзями - ось прекрасний варіант. Звичайно, обов`язково враховуйте і побажання головною винуватиці торжества - мами малюка і вашої дружини. Трапляється, що й весела, жартівлива зустріч піднімає настрій і покращує стан, але в даному випадку це, скоріше, виняток, так як жінка зараз більш ніж коли-небудь потребує повноцінного відпочинку і відновлення.

До речі: непогано приготувати для своєї коханої і маленький подарунок - нехай це буде яка-небудь прикраса: ланцюжок, перстень, кулон і т.п. Якщо така ідея припала вам до душі, постарайтеся, щоб це була не просто дрібничка, а зі смаком виконане виріб, нехай і не дуже дороге. І наостанок хочеться ще раз повторити: мужики, головне при виписці дружини з пологового будинку - це ваша присутність. Залиште всі турботи і приходьте. У цей момент вашої коханої не до торжества, їй хочеться, щоб ви просто були поруч з нею і малюком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!