» » » Як привітати з народженням дитини?

Як привітати з народженням дитини?

Як привітати з народженням дитини?

Не секрет, що жодна подія в житті будь-якої людини не може зрівнятися з народженням маленького рідного чоловічка. Народження малюка є головною подією в житті кожного з батьків. Це чудо, яке просто неможливо залишити без уваги. Проявити і висловити це увагу можна різними способами: купити подарунок, відправити поздоровлення у зв`язку з цією радісною моментом або ж зателефонувати. Щасливим і молодим батькам будь-який знак уваги і турботи припаде до душі. Для того, щоб привітати з народженням дитини, необов`язково бути близьким родичем, і такий вчинок буде доречний при відсутності кровних зв`язків.

У вітальній листівці слід писати не тільки самі привітання, а й настанови та побажання для новоспечених батьків. В першу чергу, бажають, звичайно ж, здоров`я і щастя, рости на радість татові і мамі. Крім цього, можна побажати багатства, успіху, радісних моментів і т.д. Головне - бажати від душі. Для батьків - це надзвичайно хвилюючий і відповідальний день. Спостерігаючи за своїм малюком, вони, так чи інакше, замислюються про те, як його виховувати і якою людиною він стане. Вони пов`язують з ним багато сподівань і надій. Тому, при написанні поздоровлення, не забудьте побажати їм успіхів у вихованні свого чада і всіляких гараздів.

Як привітати молоду маму

Якщо Ви хочете привітати маму з народженням дитини в самому пологовому будинку, не даруйте великі, громіздкі, а також недоречні для цієї установи подарунки. При покупці букета, слід віддавати перевагу квітам, які не мають важкий, яскраво виражений або їдкий аромат. Не даруйте гіацинти, кущові троянди і нарциси. Ці незрівнянно красиві, але надмірно ароматні квіти можуть викликати головний біль і алергію. Найбільш відповідними вважаються:

  • польові квіти;
  • гербери;
  • гладіолуси;
  • хризантеми;
  • гвоздики.

Вітання батьків



Вкрай бажано привітати батьків з народженням дитини особисто, вибравши в якості подарунка зручну і корисну річ. Щоб подарунок виявився доречним, найкраще завчасно поцікавитися у батьків, що їм може знадобитися, і без чого вони зможуть обійтися. Можна придбати іграшки, набір для годування, коляску і одяг, але обов`язково погодивши їх необхідність. Якщо ж Ви не впевнені у виборі подарунка, то конверт з грошима буде відмінним рішенням проблеми. Тим більше, такий подарунок завжди доречний. При відсутності можливості привітати своїх друзів, колег або родичів з народженням дитини особисто, потрібно відправити вітальне СМС-повідомлення або ж зателефонувати.

Вітаємо дружину

Привітати дружину з народженням дитини - справа особливої важливості. Адже вона подарувала Вам малюка. Вибираючи подарунок для дружини, важливо пам`ятати: не можна дарувати косметику, тому що вразлива після пологів жінка, може подумати, що Вас не влаштовує її зовнішній вигляд. Подарунок повинен бути свідченням подяки і уваги. Без будь-яких натяків. Можливо, проходячи повз вітрину магазину, Ваша дружина згадувала, про яку-небудь речі, що сподобалася або прикрасу, які б хотіла придбати після появи малюка. Такий подарунок найкращим чином покаже, наскільки важливі для Вас її побажання або мрії. Сходіть в дитячий магазин і попросив продавця допомогти Вам, виберіть кілька речей для новонародженого. Цим можна продемонструвати відповідальність і турботу, по відношенню до з`явився дитині.

Привітання з народженням дитини має йти від душі, тільки в цьому випадку воно буде доречним і приємним для будь-якого новоявленого батька!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!