» » » Що написати дружині?

Що написати дружині?

Що написати дружині?

У житті бувають різні ситуації, і часом, щоб помиритися з дружиною або привітати її, чоловікові доводиться вивертати навиворіт всю свою винахідливість, щоб це вийшло красиво і оригінально. Тому багато чоловіків і тягнуть з вибаченнями, оскільки мучаться з питанням, що написати дружині? А адже жінки дуже люблять увагу, тому їм, приємно отримувати гарні листи і смс-повідомлення.

Вітання з днем народження

Якщо у вашої дружини скоро День народження, то крім подарунка, можна оформити їй красиву листівку і написати ніжні побажання. Це можна зробити за допомогою кольорового паперу і ваших фотографій, або зробити її за допомогою програми Фотошоп. Якщо ж ви не володієте цією програмою, то зверніться в фотоательє, розкажіть про свої ідеї, можливо, його співробітники зможуть щось порадити, щоб в результаті у вас вийшло не забувається привітання. Якщо на це у вас немає часу, то можна написати листа дружині, в якому можна зізнатися, як ви її любите і бажаєте всього найкращого. Можна навіть написати кілька листів, а кульмінацією свята буде шикарний подарунок з милою запискою. Таке День народження вона не забуде ніколи, а ви в свою чергу отримаєте на свій День народження подарунок не гірше.

Вибачаємося в письмовій формі



Якщо ви були не праві або вийшла сварка, і ви хочете помиритися зі своєю коханою дружиною, то сухе вибаченнями смс буде сприйнято, як насмішка. В цьому випадку допоможе щире покаяння, про те, що ви були не праві, про те, що ваша дружина бачить далі, більше, розумніше, мудріше, красивіше та інше. Краще з листом або запискою з вибаченнями послати букет червоних троянд, можна разом з оригінальним подарунком або коробкою дорогих цукерок. Не сумнівайтеся, що такий жест буде високо оцінений, і ви будете прощені. Також у вигляді вибачення підійдуть вірші, краще, звичайно, власного твору, але доречні і чужі всім відомі поеми. Можна, також і вибачитися за допомогою смс, але тоді вона повинна бути підкріплена романтичною вечерею при свічках.

Що написати колишній дружині

Нерідко потрібно привітати з Днем народження колишню дружину. У цьому випадку все залежить від ваших взаємин. Якщо ви сподіваєтеся на возз`єднання, то тоді можна послати романтичне лист або листівку на її електронну пошту. А якщо ж це всього лише акт ввічливості, то краще написати поздоровлення з смс, або лист із загальними фразами і банальним побажанням довгих років життя і здоров`я. Роздумуючи, що написати колишній дружині, можна зупинитися на невеликій записці до побажань процвітання і кращого життя, але тоді її краще відправити разом з букетом квітів. Такий жест вас нічому не зобов`язує, але ви будете виглядати справжнім джентльменом, і у відповідь отримаєте відповідь смс з вдячністю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!