» » » Не хочу дружину, що робити?

Не хочу дружину, що робити?

Через певний час благополучного в усіх відношеннях шлюбу настає охолодження між подружжям, в тому числі і в інтимних відносинах. Все змінюється, рухається і видозмінюється, особливо стосунків між людьми. І в один момент чоловік раптом виявляє в собі нове почуття: «Не хочу дружину ...». Що робити, якщо минула пристрасть канула в Лету, а руйнувати сім`ю не хочеться?

Що робити, якщо не хочеться дружину

Більшість чоловіків проходять через це отруйна підсвідомість почуття, коли в мізках крутиться одна єдина думка: «Я не хочу спати з дружиною». І воно може і не бути пов`язане зі зміною зовнішністю дружини. Найчастіше небажання спати з дружиною пов`язано не з її округленими формами, і навіть не з віковими змінами.

Причини відмови чоловіків від близькості в шлюбі

Так, чоловіче бажання народжується в очах. Але проходить через мозок. Інформація, побачена очима, переробляється свідомістю, яке на виході видає вердикт: «Плавали - знаємо!» Або «Вона - твій друг!». Це в кращому випадку. Чоловік не відчуває потягу до дружини, бо:

  • Він її знає давно - кілька років спільного життя.
  • Він її знає всю - кожну клітинку і кожен подих.


Тобто, чоловік втрачає інтерес до своєї багаторічної дружині, як до «об`єкту полювання». На неї більше не потрібно «полювати», і чекати від неї чогось незвичайного вже не доводиться.

Як вирішити цю проблему

Звичайно, в першу чергу необхідно визначитися самому, що конкретно не влаштовує в дружині? Змінилася зовнішність? Її поведінка в ліжку? Або покірливо покірність чоловікові в усьому, тому що дружина цілком довіряє своєму чоловікові? Що відштовхує?



Знайшов причину? Знищ її! Як? Вмикай мізки і шукай там горезвісну «чоловічу мудрість», яку представники сильної статі виставляють на противагу «жіночу логіку».

Варіанти вирішення проблеми

  • Розлучіться на певний час. Визначити час - це вкрай важливо! Наприклад, поїхати чоловікові у відпустку в поодинці на річки Гірського Алтаю половити сига. Розлука поверне пристрасть у ваші стосунки, а пристрасть здатна розфарбувати самі бляклі подружні будні.
  • Поговоріть з дружиною. Вона теж хоче змінити ситуацію, що склалася в кращу сторону. Домовтеся з нею про зміну її іміджу, про басейн, фітнес та солярії. Чи не хоче навіть чути ?! Купіть їй річний абонемент в найближчий фітнес-клуб - їй доведеться туди ходити, щоб гроші даром не пропали!
  • Кажуть, що зрада з іншою жінкою може допомогти чоловікові поглянути на свою дружину іншими очима. Що говориш? «Не хочу зраджувати дружині»? Тоді зміни дружину - парик, довгі рукавички, панчохи сіточкою, високі підбори, яскраво-червона помада і плаття в стилі «слім-боді» перетворять пристойну заміжню жінку в розпусну і хтивих. Ти багато років спав з чарівною, милою і доброю дівчиною? А якщо перед тобою виникне жінка- «господиня», в шкіряному купальнику і з батогом в руці? Спробуй відмовитися від сексу з нею ... Вчителька і школярка, поліцейська і злодійка, медсестра і покоївка! Скільки у тебе було «інших» жінок, Казанова ?!
  • Чи не хоче навіть чути про все вищесказане? Використовуй щодо власної дружини кришеснос - типовий для пікаперів прийом зваблювання жінки. Суть такого прийому в тому, що ти сам в процесі підготовки кришеснос будеш відчувати азарт «мисливця за свіжої видобутком». А свою дружину ставиш в нові, нетипові для неї умови.

Кришеснос - це такий вчинок, який зносить дах твоєї дружини, змушуючи її дивитися на тебе іншими очима, а твоє серце змушуючи битися сильніше. Типовий приклад кришеснос - подарувати букет квітів без причини. Або взагалі «вибух мозку» - надіслати дружині кошик квітів на роботу. І обов`язково з листівкою - від тебе, законного чоловіка. Можна без домовленостей відвезти її з дому на лоно природи - типу, «вкрав». Правда, в даному випадку необхідні не менше 3-х діб повної відмови від звичного вам обом окруженія.Ілі ще приклад кришеснос - спільний стрибок з парашутом. Або сплав в загальній команді по гірських річках. Навіть якщо ти просто набереш для неї ванну, запустиш в воду плаваючі ароматичні свічки і усиплешь поверхню води пелюстками троянд - це точно знесе дружині дах.

В організації кришеснос головними є умови несподіванки і повної конспірації до моменту їх виконання в задуманому вигляді. Несподіванка повинна бути не тільки по часу виконання, але і за обраним процесу піднесення кришеснос. Наприклад, якщо ти ніколи в житті не пускав дружину за кермо своєї машини - купи їй «тачку», крутіше своєї. Або подаруй свою, зав`язавши червоним бантиком.

Є ще категорія егоїстів, які заявляють: «Я не хочу дружину після пологів!» Таким самцям порада проста: мастурбуйте, якщо хочете зберегти сім`ю і стосунки. Післяпологове стан жінки проходить швидше, якщо чоловік їй у всьому допомагає. А після вагітності будь-яка жінка стає бажанішим. Материнство прикрашає будь-яку дружину, навіть якщо прожив з нею вже 50 років ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!