» » » Що подарувати колишньої?

Що подарувати колишньої?

Що подарувати колишньої?

Як часто буває, що екс-подружжя залишаються хорошими друзями і продовжують спілкуватися. Компанія друзів залишилася колишня, спільні знайомі або навіть спільні діти будуть об`єднувати їх знову і знову на численні свята.

Що подарувати колишній дівчині на свято

Коли колишня дівчина залишилася просто вашим хорошим другом, вона неодмінно покличе вас до себе на день народження. Вашим головним завданням в такій ситуації є так підібрати подарунок, щоб він жодним чином не дав натяк на будь-які минулі відносини. Знаючи природу дівчат, не важко здогадатися, що будь-яка романтична дрібниця може зародити в її голові думка про те, що ви хочете повернути її любов. Виходячи з усього цього, будемо шукати подарунок дружній і нейтральний.

  • Якщо у леді є авто, подаруйте накидку на сидіння з підігрівом, автомобільний тримач для телефону або міні-пилосос для машини.
  • Якщо це Новий Рік, то не потрібно сильно переживати з приводу подарунка для колишньої, виберіть який-небудь новорічний сувенір і вручите його, як належне. Нехай це буде декоративна свічка, цікава статуетка під її інтер`єр або ялинкові іграшки.
  • Відмінним нейтральним подарунком буде ваза для квітів, жіноче портмоне, книга, набір посуду або теплий плед з кумедними тапочками.

Що подарувати колишній дружині



Ви, як ніхто інший, знаєте про потреби вашої екс-дружини. Згадайте вашу сімейне життя.

  • Щоб подарувати колишній дружині вдалий подарунок, подумайте, ніж вона захоплювалася. Гостинній господині, у якої завжди стояли на порозі подружки і друзі, подаруйте красиві набори посуду, різноманітні вази для салатів, фужери, чайні сервізи. Любительку готувати порадують пристосування для даного хобі: блендер, хлібопічка, форма для випічки або пароварка.
  • Ким працює колишня? Подарунок, пов`язаний з її роботою, буде виглядати досить нейтрально. Діловий жінці, офіс менеджеру, секретарю ніколи не завадять гарний щоденник, сувенірна ручка або новий мобільний телефон, все буде залежати від фінансових можливостей. Якщо робота колишньої дружини має відношення до фізичної праці, то тут не варто ламати голову над подарунком, дайте їй можливість розслабитися ... Що подарувати колишній дружині, що не сертифікат! Це може бути подарунковий сертифікат в салон краси на послуги перукаря, візажиста, масажиста- в студію дизайну і нарощування нігтів-в spa-салон-або в будь-який магазин парфумерії, косметики, жіночого одягу. Будьте акуратніше, що не зачепіть її почуття: не варто дарувати абонементи в тренажерний зал або в центр медичних послуг, наприклад.
  • Не забудьте і про щоденній праці, зробіть його легше. Якщо є маленькі діти, а пральна машинка зламалася, подаруйте колишньої нову. Чи був у будинку пилосос? А чи знали ви, що час від часу необхідно міняти сковороду? Покриття зношується, ефект на здоров`я негативний.
  • Хочете проявити турботу про колишню дружину і допомогти матеріально? Згадайте, що вона жінка, і навіть якщо захоче зробити ремонт, то їй це дасться не так легко як вам. Які приміщення в квартирі потребують ремонту? Зверніться в компанію, яка займається ремонтом житлових приміщень, і замовте у неї сертифікат, наприклад, на ремонт ванної кімнати. Колишня дружина і ваші діти будуть дуже вдячні вам за таку турботу про них.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!