» » » Що подарувати бабусі на день народження?

Що подарувати бабусі на день народження?

Що подарувати бабусі на День народження?

Даремно онуки ламають голову над тим, що подарувати бабусі на день народження. Адже, чим старша людина, тим більше у нього нереалізованих бажань. З віком потік бажань збільшується! Головне - врахувати особливості своєї бабусі ...

Що подарувати бабусі на день народження: 1 варіант

Тут скоріше будемо розглядати не варіанти подарунків, а варіанти бабусь. Як не крути, а всіх наших бабусь можна поділити на дві категорії. Якщо ваша бабуся - копія бабусі з дитячих казок: ласкава, добра бабуся з в`язанням в руках, тоді підбираємо подарунок 1 категорії.

З розряду теплих і затишних подарунків, що показують вашу турботу, можна вибрати теплий плед, махрові шкарпетки, м`які тапочки або шарф.

Подарунок-увагу. Бабусі дуже цінують сентиментальні речі, що нагадують їм про те, як ви їх любите, що ви їх рідна кровинка. Зайдіть в будь-який сервіс, який надає широкий спектр послуг оперативної поліграфії. Там ви зможете зробити замовлення на календар з вашого спільного фотографією, такі ж настінні годинники, на кухоль із зображенням, фотокамень, фартух і так далі. Нарешті, ви можете просто купити гарну фоторамку і роздрукувати вашу загальну фотографію.

Подарувати бабусі на день народження можна масажний набір для спини, рук і ніг-косметичні набори для ванни і душа-рушники та інші пристосування гігієни та догляду за тілом.

Якщо хочете зробити дорогий і великий подарунок бабусі на день народження, подумайте про її нездійснених мріях. Можливо, вона завжди мріяла мати великий телевізор, але економила на мрії, а тепер сидить зовсім близько до свого крихітному екрану і псує зір. Може бути, вона до цих пір стирає руками? Купіть їй пральну машинку, щоб полегшити працю. Головне - не перестарайтеся з новими технологіями, навчіть її користуватися багатофункціональними пристроями, адже інструкції не завжди написані зрозумілою мовою.

Що подарувати бабусі на день народження: 2 варіант



Звернемося до іншої категорії бабусь, які, до речі, нерідко зустрічаються в наш час. Ці бабусі в першу чергу сприймають себе як жінок, а вже потім як улюблених мам і бабусь. Вони завжди на висоті, їх рідко можна побачити без макіяжу, укладання і без прямої постави. Доглянуті дамочки люблять відповідні подарунки.

Відмінним варіантом подарунка на день народження бабусі даної категорії буде подарунковий сертифікат! Сучасні жінки будь-якого віку намагаються бути в курсі будь-яких новинок, але гроші на себе їм іноді витрачати шкода. Тому купите подарунковий сертифікат на N-нную суму в салоні краси, магазині парфумерії, одягу, та де завгодно! До речі, ви можете зайти на будь-який сайт зі знижками (наприклад, Бігліон ), І вибрати там якусь розвагу або spa-процедуру за привабливою ціною.

Активним бабусям буде приємно отримати в подарунок путівку в подорож. Тут зверніть увагу на особливості характеру своєї бабусі: чи любить вона санаторії, віддає перевагу пляжному відпочинку в готелях або бажає вирушити в автобусний тур по містах і країнах.

Запросіть бабусю на вечерю з вами в ресторан або кафе. Така бабуся з задоволенням прийме вихід у світ. Кіно, до речі, теж може підійти.

Хочете проявити ініціативу? Добре, якщо ви знаєте смаки своєї сучасної бабусі (хоча і назвати її так язик не повертається ... Така жінка!). Сміливо можна подарувати бабусі на день народження кометика, духи, різні аксесуари або що-небудь стильне з одягу для збільшення розмірів її гардеробу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!