» » Як провести дівич-вечір?

Як провести дівич-вечір?

Як провести дівич-вечір?

Для проведення дівич-вечора підійде будь-яке місце. Але тут головне - розуміти, чого ви очікуєте від свята: напитися, потанцювати, поспілкуватися з усіма подругами? Саме від своїх цілей і потрібно відштовхуватися у виборі місця. Давайте розглянемо в даній статті, як провести дівич-вечір так, щоб він запам`ятався вам на всі роки спільного життя. Всі сценарії вечора може придумати сама наречена або ж хтось із улюблених подружок. Можна влаштувати вечірку-сюрприз. Вобщем, варіантів багато. Розглянемо інтеерсние варіанти того, де провести дівич-вечір.

Дівич-вечір вдома

Для цього дівич-вечора нареченій потрібна нейтральна територія. Можна запросити всіх подружок до себе додому, але це в тому випадку, якщо ви живете окремо від батьків. Якщо ж немає такої можливості, то для проведення дівич-вечора можна просто зняти номер в будь-якому готелі. Наречена може встановити dress-код. Припустимо, всім, хто не в піжамі, вхід заборонено! У такій обстановці подружки можуть проговорити всю ніч безперервно, вдаватися до спогадів з юності, ділитися таємницями і мріями, пити, танцювати і їсти солодощі. Для того, щоб не було нудно, можна влаштувати перегляд який-небудь популярної кінокомедії або переглянути сімейне відео, в якому наречена збирається йти в перший клас. Також для дівич-вечора підійде СПА-вечірка. Цей вечір можна присвятити своїй зовнішності. Ви можете робити один одному макіяж, манікюр, живити шкіру обличчя спеціальними масками і скрабами. Для посилення ефекту, можна влаштувати показ мод, після всіх косметичних процедур. Як спиртних напоїв можна вибрати легкі коктейлі або лікер.

Дівич-вечір у клубі

Якщо вам більше до душі галасливі місця, то для дівич-вечора можна замовити столик в нічному клубі. Організація дівич-вечора, обійдеться вам значно дорожче, ніж удома, але і обстановка буде зовсім інша. В цьому випадку поговорити між собою однозначно не вийде, але можна вдосталь натанцюватись, поспівати в караоке, побудувати оченята незнайомим чоловікам. Одним словом запалити на славу в останній раз. Подруги, вас, безсумнівно, підтримають у всіх починаннях, особливо якщо вони самі не зможемо.

Дівич-вечір у ресторані



Для цих цілей підійде дорогий і шикарний ресторан. Нехай шампанське тече рікою, дами блищать вечірніми нарядами. Ви зможете розслабитися, і проговорити весь вечір під спокійну тиху, живу музику.

Дівич-вечір у сауні

Якщо ви вирішили провести свій передвесільний вечір з подругами в сауні, то вам теж не доведеться нудьгувати. Можна поплавати в басейні, пограти в більярд, любительки чоловічого стриптизу можуть навіть замовити приватний танець. Якщо ви вирішили провести вечір з користю для свого здоров`я, то можна замовити масажиста або провести СПА-процедури. Тільки слід пам`ятати, що в сауні не бажано зловживати спиртними напоями. Буде значно краще, якщо ви вип`єте слабоалкогольний коктейль.

Дівич-вечір у лімузині



Можна для проведення дівич-вечора замовити шикарний лімузин. У ньому може розмістити з комфортом до дванадцяти чоловік. Але перед тим, як налягати на спиртні напої, уточніть, чи входять вони в вартість прокату машини. Можете кататися по своєму рідному місту, танцювати, веселитися. У разі чого, завжди можна продовжити веселощі в будь-якому барі.

Дівич-вечір у аквапарку

Дівич-вечір у аквапарку нагадає нареченій про дитинство. Ви можете весело гратися зі своїми подругами, кататися на водних гірках. А якщо зголодніли, то до ваших послуг кафе на території аквапарку.

Дівич-вечір на тлі природи

Можна влаштувати пікнік з багаттям, піснями під гітару і наметами під відкритим небом. Але дівчатам одним серед безлюдного лісу буде не дуже затишно. В цьому випадку можна запросити на дівич-вечір нареченого з друзями. Нічого страшного в цьому немає. Головне щоб було весело.

Дівич-вечір на прогулянці

Можна одягнути наречену в який-небудь дуже гарне вбрання, а подруг нареченої, навпаки, в не помітний одяг. Нехай все чоловічі погляди дістануться одній нареченій. Придумайте веселий сценарій і втілюйте в життя кожен з пунктів. А останнім в цьому списку нехай стоїть відвідування того місця, де проходить парубочий вечір.

Прочитавши нашу статтю, ви, безсумнівно, будете знати, що робити на дівич-вечорі, де його проводити, і кого на нього слід запросити. Відзначте передвесільний день так, щоб вам від одних тільки спогадів ставало тепліше на серці. Нехай нова, заміжня життя приносить вам тільки радість і щастя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!