» » » Як організувати кращу весілля?

Як організувати кращу весілля?

Як організувати кращу весілля?

Весілля - це завжди хвилююча і нерідко масштабний захід, до якого починають готуватися задовго до наміченої дати. Щоб весілля вийшло шикарною, необхідно заздалегідь спланувати всі важливі деталі.

Ми допоможемо вам у цьому, надавши детальний план підготовки до прекрасного свята.

Організація весілля: враховуємо всі моменти



Щоб якісно підготуватися, починайте обмірковувати план свята в термін близько півроку до передбачуваного торжества.

  1. За 6 місяців важливо підготувати детальний і логічний план, в якому прописати, що і коли необхідно зробити. Потрібно вибрати відділення РАГСу, відправитися туди і забронювати дату одруження. Вирішити, якого роду буде реєстрація: просто розпис або церемонія з виїздом. Важливо визначитися зі свідками, скласти приблизний список гостей і подумати про весільну подорож.
  2. За 3 місяці до весілля скласти остаточний список гостей, зробити запрошення на весілля і розіслати їх. Необхідно вирішити, яким чином ви будете святкувати торжество. Якщо це буде банкетний зал, то потрібно знайти підходящий і заздалегідь домовитися з власником про всі важливі нюанси, які ви уточните ближче до весілля. Важливо забронювати зал раніше, щоб його не зайняли інші. також можна зняти недорогий котедж на вихідні, якщо ви плануєте шикарне і масштабне святкування на два дні.
    Котедж на весілля за містом - це відмінний варіант повністю зануритися в атмосферу свята на природі в будь-який час року. Разом з заброньованим котеджем ви також можете отримати комплекс розважальних послуг, які сподобаються вам і вашим гостям: басейн, сауна, більярд і т. Д. Придивіться до цього варіанту, якщо у вас є бажання і достатню кількість коштів. Також в тримісячний період пора шукати весільну сукню і костюм, візажиста і перукаря. Якщо планується тамада, то потрібно визначитися з кандидатурою.
  3. За два місяці потрібно остаточно вибрати і купити весільне плаття, костюм і аксесуари до них, обручки. Знайти фотографа та відеооператора, домовитися з ними, розповісти про те, які фото і відео ви хочете в результаті отримати. Також можна внести передоплату за банкетний зал або ресторан, вибрати святкове меню.
  4. За пару тижнів пора обдумати парубочий і дівич-вечір. Нареченій пора готуватися до свята: сходити до косметолога, сходити в солярій при необхідності і ін. Необхідна контрольна примірка сукні та костюму. Важливо зв`язатися з усіма, хто бере участь в підготовці до святкування, перевірити, чи все в порядку. Якщо наречена і наречений збираються у весільну подорож, то потрібно викупити путівки, скласти список речей, потрібних для подорожі.
  5. Напередодні весілля нареченій необхідно зробити завершальні процедури: манікюр, педикюр, епіляцію. Також потрібно зібрати речі у весільну подорож, перевірити, що до весілля все готово в найкращому вигляді, а потім відсвяткувати парубочі дівич-вечір.
  6. В день весілля вранці важливо виспатися і прокинутися в бадьорому настрої, забрати бутоньєрку і букет нареченої, весільний торт з кондитерської. Перед поїздкою в ЗАГС потрібно перевірити наявність паспортів, квитанції про оплату, обручок. Не забудьте взяти з собою шампанське і цукерки для прогулянки.


Слідуючи цьому загальному плану, ви зможете ретельно і якісно організувати своє весілля. Якщо ж ви плануєте нетрадиційне святкування, то також краще почати підготовку за кілька місяців до передбачуваної дати.

Ідеї для нетрадиційної весілля

Ви можете вибрати для свого торжества певний сценарій, який перетворить ваше весілля в костюмоване дійство. Визначте відповідну ідею та спробуйте втілити її або ж зверніться в святкове агентство, яке організовує все по вищому класу. При бажанні саму весілля можна зіграти в традиційному стилі, а дівич-вечір і парубочий вечір можна зробити тематичними.

  1. Весілля в індійському, японському або східному стилі. Необов`язково влаштовувати всю церемонію таким чином, досить буде, наприклад, вибрати ресторан зі східною кухнею і дизайном, щоб зануритися в особливу атмосферу.
  2. Весілля на воді - це романтика і приємна чарівна історія одночасно. Ви можете вибрати святкування на теплоході під плескання хвиль, свіжий вітер, легку музику. Ідеальний варіант для теплого літа.
  3. Весілля в стилі будь-якій чарівній історії, наприклад, «Аліси в Країні чудес». Важливий антураж, дизайн - створіть особливу атмосферу, яка буде виражатися візуальним образом.
  4. Похідна весілля - варіант для молодих, які люблять природу. Після традиційного розпису в РАГСі можна відправитися разом з гостями в гарне місце у води і провести пару романтичних вечорів на природі, сидячи за багаттям і слухаючи пісні під гітару.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!