» » » Як підготуватися до весілля?

Як підготуватися до весілля?

Як підготуватися до весілля?

Як правильно підготуватися до весілля, коли таке бажане подія вже призначено, і ви з нетерпінням чекаєте найважливіший день у житті. Давайте розглянемо план дій для молодят на передвесільний період.

Передвесільні два місяці

Необхідно подати заяву. Сьогодні укласти шлюб можна не раніше ніж через 15 днів після подачі заяви в ЗАГС. Зазвичай в цей час біля дверей загсу вишиковується черга з великої кількості закоханих пар. Також вкрай непросто записатися в зручний для вас час. Період з 11.00 - 14.00 по п`ятницях і суботах розбирається швидше за все. Так що готуйтеся до мужнього чергування у великій черзі.

Потрібно вибрати маршрут для весільної прогулянки. Тут вибір повністю залежить від вашої фантазії. Це можуть бути парки, набережні, Ботанічний сад, затишні сквери і будь-які інші місця, що створює романтичний настрій.

Безпосередній вибір нарядів у весільному салоні. Переглядаючи безліч нарядів, слід зупинитися на тому, одягнувши яке ви відразу зрозумієте, що це ваше плаття, саме те, про яке ви завжди мріяли. Також не забудьте про вибір відповідного взуття та аксесуарів.

Необхідно скласти список гостей. Як підготуватися до весілля і нікого не забути, адже це багатолюдна церемонія, завжди супроводжується клопотами. Тому список складається з найближчих і дорогих вам людей.

Необхідно призначити свідків. Як правило, саме свідки задають весь ритм весільного торжества, тому віддавайте перевагу темпераментним і веселим друзям.



Потрібно вивчити вільні банкетні зали на дату вашого одруження. Визначившись з рестораном або кафе, необхідно заздалегідь його забронювати. Вибір і придбання вітальних листівок належить після того, як ви визначитеся з точним списком гостей.

Замовити машину - справа відповідальна. Потрібно пам`ятати, що попит завжди високий, а от пропозиція обмежена. Тому замовлення варто робити заздалегідь.

Необхідно знайти весільного розпорядника, який є головним організатором церемонії в ресторані. Саме з ним ви обговорюєте характер і особливості проведення весілля.

передвесільний місяць

  • Придбання кілець - це зовсім не складне, але подія, що запам`ятовується.
  • Вибір дизайну для весільного букета - для цього необхідно звернеться в салон, де професійний флорист складе букет, керуючись вашими побажаннями.
  • Замовити весільний торт. Тільки не забути розрахувати, щоб його вистачило на всіх гостей.
  • Обов`язково зробити розсилку запрошень.
  • Не забути заздалегідь зробити замовлення відео-зйомки урочистості.

Передвесільні два тижні

У цей час необхідно зайнятися розробкою сценарію всього весільного дня, затвердити маршрут кортежу, а також узгодити зі свідками їх обов`язки. Обов`язково повністю розпланувати весільний банкет: черговість подачі страв, послідовність тостів, визначити час виносу весільного торта.

Передвесільні два-три дні

У ці дні необхідно підтвердити бронь на машину, уточнити точний час, коли ви заберете букет, з організатором весілля уточнити всі деталі, а також подбати про розселення іногородніх гостей. Необхідно основну частину обов`язків покласти на нареченого так, як нареченій підготуватися до весілля складніше. Вона повинна одночасно встигнути відвідати перукаря, візажиста, стиліста, а також майстри з манікюру та педикюру, але зазвичай все завжди виходить.

Отже, все приготування виконані, залишилося провести парубочий з девичником і дочекатися довгоочікуваного дня весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!