» » » Як відсвяткувати весілля?

Як відсвяткувати весілля?

Як відсвяткувати весілля?

Весілля - це особливий день, який для багатьох буває тільки один раз в житті. Звичайно, хочеться запам`ятати цей день на все життя. Як відсвяткувати весілля? Здавалося б, все очевидно і давно відомо. Спочатку потрібно пройти довгий етап підготовки - це вибір нарядів для нареченого і нареченої, замовлення ресторану, оренда лімузина, пошук перукаря, фотографа, візажиста, тамади, оператора, подача заяви в ЗАГС, замовлення букета, покупка кілець. Сам весільний день теж проводиться цілком традиційно: ЗАГС, прогулянка по місцевих визначних пам`ятках, ресторан. А чи можна відсвяткувати весілля по-іншому? Про це і піде мова в нашій статті.

Романтичний весільний тур

Останнім часом все більше молодих людей замислюються над тим, як відсвяткувати весілля якимось іншим способом. Це може відбуватися з різних причин. Комусь не подобаються пишні урочистості, хтось зазнає фінансових труднощів, а кому-то нікого запросити. Так, як святкувати весілля по-іншому?

У нашій країні, з розвитком туристичного бізнесу, з`явилася можливість поїхати в весільний тур. І, незважаючи на те, що поїздка ця може бути на дорогий курорт, вона обійдеться молодим значно дешевше, ніж весілля в Росії, а ось запам`ятається вона їм на все життя. Найпоширеніші місця для такого туру - це Балі, Кіпр, Мальдіви. У цих країнах все організовано для проведення такої церемонії.



Як правило, у вартість туру вже включений переїзд, проживання в шикарному готелі, святкова вечеря в ресторані на двох, весільний торт, перекладач церемонії і сніданок в номер на наступний день. Варіантів турів досить багато. Можна вибрати весілля в каплиці або на яхті. Можна погодитися на свято в національному стилі з костюмами, танцями і традиційними для цієї кухні частуваннями. У Чехії подібний тур можна провести в замку. У будь-якому випадку це буде казка. Вона запам`ятається молодим набагато більше, ніж традиційні посиденьки з родичами і друзями за банкетним столом.

Домашня весілля



Ідеальне рішення, як відсвяткувати весілля недорого, це влаштувати домашню весілля. І хоча все від них давно відвикли, їх ще ніхто не відміняв. Таке весілля можна зробити тематичної. Попросити друзів продумати сценарій самостійно, підготувати костюми або будь-які атрибути, що відповідають тематиці, які можна буде запропонувати надіти кожному гостю. Елементи оформлення інтер`єру теж повинні їй відповідати. Продумана повинна бути і музика. Тим можна придумати багато, наприклад, піратська весілля або циганська, латино або ретро, а може, ви станете перед гостями в ролі Барбі і Кена. Головне, щоб все було ретельно підготовлено задовго до весілля.

Святковий стіл теж можна приготувати самостійно за допомогою подруг і родичок. Продумайте меню, розподіліть, хто за що відповідатиме. Може, хтось просто буде мити посуд або чистити овочі. Комусь буде доручена сервіровка столу, у кого-то добре вийде прикрасити страви. Решту розподілять між собою приготування відповідно до того, у кого які рецепти краще виходить приготувати. Не забудьте, що в меню обов`язково повинні бути присутніми страви, що відповідають тематиці.

Весілля на природі

Якщо на вулиці відповідний час року, то весілля цілком можна відсвяткувати на природі. Для цього витратитися все ж доведеться, але це буде незрівнянно з банкетом в ресторані. Напрокат потрібно взяти намет, червону килимову доріжку і меблі. Все прикрасити квітами та іншими весільними атрибутами. Закуски приготувати самим. Цей варіант такої ж романтичний, як і перший, особливо якщо вибрати на природі мальовниче місце. Таке весілля може бути влаштована і як другий варіант, вона може бути, наприклад, на східну тему, тоді всі гості повинні сидіти на розстелених килимах, заставлених закусками.

Це, звичайно, далеко не всі варіанти, як святкувати весілля незвично, весело і недорого. Але, якщо є бажання урізноманітнити своє життя, то можна придумати і свої варіанти. Головне, щоб цей день запам`ятався саме вам, адже це ваше свято, і важливо, щоб ви це відчули в повній мірі. Оскільки в ідеалі весілля повинна бути одна в житті. А значить - це повинно бути грандіозна подія, організоване відповідно до побажань молодих. Бажаємо вам гарного, веселого торжества і благополучного сімейного життя!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!