» » » Де відсвяткувати весілля?

Де відсвяткувати весілля?

Де відсвяткувати весілля?

Весілля - щаслива подія в житті будь-якої людини, по крайней мере, в наші дні, адже вже нікого не видають заміж насильно. Організація весільного торжества - справа клопітка і непростий. Якщо є можливість, його варто доручити профільному агентству, яке зможе вирішити першочергове питання - де відсвяткувати весілля. Процедура реєстрації традиційно проводиться в РАГСі або Палаці одружень, а ось місце проведення святкового банкету потрібно вибирати в залежності від уподобань нареченого і нареченої, а також смаків і кількості їх гостей.

недорого

Найбільш бюджетно можна відзначити весілля будинку, якщо число запрошених не перевищує п`ятнадцять чоловік. Красиво і святково прикрашена квартира або заміський будинок, а також дбайливо приготовані страви стануть доповненням свята.

Якщо ж місця в квартирі мало, а заміського будинку і зовсім немає, то можна орендувати котедж. Зараз існують спеціалізовані котеджі, де можна відсвяткувати весілля або інша знаменна подія. Тільки варто продумати доставку гостей за місто і подальшу розвезення по домівках, а також домовитися про можливість ночівлі. Такі місця як ресторан і банкетний зал цілком традиційні. Але і в разі проведення свята в них є свої плюси - професіонали, що працюють там, допоможуть розробити меню і організувати торжество.

З родзинкою

Відмінним і нетиповим варіантом може стати орендований на кілька годин пароплав. Час на свято буде строго обмежено часом прибуття судна в бухту, що не дозволить гостям розслабитися надміру. А чудові краєвиди з боку річки запам`ятаються надовго.



Проведення весілля в лицарському замку або палаці можна провести у вигляді тематичної вечірки або навіть маскараду. У запрошеннях можна вказати дрес-код - сукні, костюми або аксесуари певного кольору або фасону. Тематичні страви і конкурси, атмосфера старовини самої будівлі привнесуть в святкування заходу необхідний колорит.

Як в серіалі

Як варіант, можна відсвяткувати весілля на природі - пікнік в лісі або захід на пляжі будуть незабутніми. Наречена в купальнику і з фатою, наречений в плавках з бутоньєркою - мрія поета. Тільки не варто забувати про необхідність установки навісу - капризи погоди можуть зіпсувати будь-які веселощі. Легкі закуски та наступні шашлики дозволять підкріпитися гостям, у яких на повітрі розіграється апетит.

Підводячи підсумки, треба сказати, що місць для проведення весілля безліч, все залежить від фантазії і товщини гаманця. Яка наречена не мріяла про весілля на Мальдівах, але витрати на доставку гостей туди-назад, візи, оплату готелю, закордонного паспорта, ресторани і т.п. здатний витримати далеко не кожен наречений.

Найголовніше в плануванні весілля - почати готуватися заздалегідь, що забезпечить відсутність неприємних сюрпризів і, можливо, заодно допоможе визначитися, де відсвяткувати річницю весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!