» » » Як провести весілля?

Як провести весілля?

Як провести весілля?
Як провести весілля?

Весілля - один з найважливіших днів у житті закоханої пари, яка вирішила узаконити свої стосунки і створити міцну сім`ю. Така подія обов`язково має залишити в пам`яті тільки найтепліші та найприємніші спогади. Багато покладають всі турботи по організації урочистого заходу на плечі професіоналів, проте ні для кого не секрет, що такі послуги сьогодні коштують недешево.

Останнім часом набуває популярності тенденція проведення весіль без тамади. Як же провести весілля самостійно, влаштувавши незабутній вечір як для себе, так і для гостей?

Весілля без тамади

Якщо ви не хочете вдаватися до допомоги професійних ведучих і організаторів, то перед вами мимоволі встане безліч запитань: де провести весілля? Що робити з музикантами? Як провести застілля?

Під час проведення урочистого заходу ви не зможете самостійно розважати гостей, тому цей обов`язок ляже прямо на плечі свідків. від весіллятого, наскільки активними будуть ваші друзі, безпосередньо залежить успіх майбутнього вечора.

Заздалегідь обговоріть зі свідками всі нюанси. Визначтеся з музичним супроводом і розважальними конкурсами. Для вечора досить буде запросити одного ді-джея, попередньо обговоривши з ним, які композиції ви хотіли б чути протягом свята. При бажанні можна запросити музичний ансамбль - жива музика допоможе створити святкову атмосферу.



Обов`язково продумайте план розсадження гостей. Попередьте друзів про особливості деяких з них. Цілком можливо, що хтось із родичів болісно реагує на жарти або стає агресивним після алкоголю.

Сценарій весілля без тамади

Недоліком традиційної весільної програми є відсутність унікальності. Практично всі весільні сценарії як дві краплі води схожі один на одного. Якщо ви вирішили організувати весільний вечір самостійно, то напевно хотіли б влаштувати особливе свято.

Тематичне весілля - прекрасний спосіб зробити вечір оригінальним. Таке весілля передбачає незвичайну програму з визначеною тематичною спрямованістю. при весілляорганізації такого святкового вечора важливо продумати всі деталі. Якщо ви вирішите влаштувати весілля, наприклад, в стилі 50-их, краще заздалегідь продумати вбрання не тільки для молодят, але і для свідків і подружок нареченої. Гостям можна запропонувати підтримати загальну ідею і надіти плаття і костюми, що відповідають тематиці вечора. Можна також підібрати старі музичні композиції і оформити зал в відповідному стилі.

сонячна весілля



Тематичне весілля зовсім не обов`язково повинна бути пов`язана з якоюсь конкретною темою. Сонячна весілля передбачає оформлення ресторану в сонячних жовтих тонах, веселі жовті вбрання у подружок нареченої, а може бути навіть галантний жовтий краватку-метелика у нареченого. При бажанні можна навіть орендувати жовті автомобілі і замовити весільний пиріг лимонного кольору. Завершення веселого свята можна ознаменувати запуском жовтих небесних ліхтариків.

Романтичне весілля на пляжі

Якщо у вашому місті є річка або озеро, можна організувати приголомшливий вечір у відкритому літньому кафе, розташованому на пляжі. Там же можна провести урочисту весілляцеремонію реєстрації шлюбу. Прикрасивши водну гладь ніжними квітковими композиціями, пелюстками троянд і свічками, ви створите дуже зворушливу і романтичну атмосферу.

Українське весілля

Традиційне українське весілля передбачає не тільки наряди, стилізовані під народні українські костюми, а й велика кількість веселих і запальних конкурсів, нестримних танців і гучних пісень. Замість лімузина молоді приїжджають в ресторан в ошатною відкритою возі, запряженому трійкою з бубонцями. Заздалегідь продумується ситне святкове меню і веселий музичний супровід.

Як провести конкурси

Кількох веселих конкурсів для розважальної частини вечора буде цілком достатньо. Можна влаштувати традиційний збір коштів на користь майбутньої дочки або сина молодят.

Для організації безпрограшної весільної лотереї свідкам і молодим слід підготуватися заздалегідь. Для початку необхідно скласти список питань і відповідей на них. Наприклад: "Улюблений фільм нареченого?" або "Коли познайомилися наречений з нареченою?" весілляабо "Де наречений зробив пропозицію нареченій?" і т.д. Правильно відповідаючи на питання, гості будуть отримувати імпровізовані лотерейні квитки. Після того, як питання закінчаться, свідок або друг, який буде виконувати роль ведучого лотереї, по порядку буде зачитувати номера квитків і роздавати переможцям жартівливі призи у вигляді шоколадних цукерок, кулькових ручок, повітряних кульок та інших дрібниць.

При будь-якому обраному весільному сценарії вітальну частину краще влаштувати на початку вечора. Після того, як гості розсядуться по своїх місцях і трохи переведуть дух після церемонії одруження, варто дати слово батькам нареченого і нареченої. Веселі конкурси та вікторини можна влаштувати після того, як запрошені підкріпити закусками, а танці - після гарячого.

Весілля - чарівне свято, пам`ять про якого залишиться в серцях закоханих на все життя. Тому особливо приємно самим продумати всі деталі і розпланувати святкування саме так, як ви бачили його в мріях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!