» » » Весілля на теплоході - традиції або індивідуальність

Весілля на теплоході - традиції або індивідуальність

Весілля на теплоході - традиції або індивідуальність

Що таке весілля? Це урочистий банкет з нагоди народження нової сім`ї пов`язаний з чималими клопотами, і серйозними фінансовими витратами. А ще весілля - це день виконання бажань, а вони, як відомо, у всіх різні, хоча легко об`єднуються в дві великі групи.

До першої відносимо молодят, які мріють про традиційному білому платті, застілля з тамадою, відкушуванні короваю, осипання рожевими пелюстками і т.д., і т.п. У другій групі любителі виділитися. Вони, як правило, вибирають для себе торжество, оформлене в певній стилістиці або присвячене будь-якої теми. Є й ті, хто готовий спуститися на дно морське або зістрибнути з парашута у всій весільної амуніції заради гостро-урочистих відчуттів. Але ми не будемо вдаватися в крайнощі, а розглянемо варіант, який, як нам здається, буде цікавий всім без винятку - весілля на теплоході.



Теплохід має масу переваг перед банкетним залом.

  • По-перше, оригінальність. Він не стоїть на місці, а тримає курс по заданому маршруту, тим самим дозволяючи розглянути всі пам`ятки, зсередини поспостерігати за процесом шлюзування, зробити приголомшливі по красі і незвичайно різноманітні знімки на тлі столичних пам`яток або природи Підмосков`я.
  • По-друге, орендуючи теплохід, ви одночасно отримуєте банкетний зал і прогулянку, а так само можливість провести ефектну, символічну виїзну реєстрацію і позбавити себе від необхідності шукати варіанти номера для молодят, підбирати авто для кортежу.
  • По-третє, теплохід забере і висадить вас в будь-якому зручному місці. Просто виберіть причал, який розташований найближче до вашого будинку, ЗАГСу тощо
  • По-четверте, столичний флот має в своєму розпорядженні теплоходами, які відрізняються за зовнішнім виглядом, стилем інтер`єру, класу і місткості. Тому при бажанні можна знайти той, який підійде вам найкращим чином.

Якщо ви звернетеся в надійну і давно працює на ринку судноплавну компанію, то вам додатково до оренди самого теплохода запропонують послуги з організації та проведення торжества. Таким чином, вам не доведеться шукати весільного розпорядника і укладати договори з кількома різними компаніями, а після чого намагатися узгодити їх дії між собою. Більш того, вам можливо і зовсім не доведеться вирішувати організаційні питання, оскільки все їх візьмуть на себе співробітники компанії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!