» » » «Річковий трамвайчик» як майданчик для організації свята

«Річковий трамвайчик» як майданчик для організації свята

«Річковий трамвайчик» як майданчик для організації свята

Старше покоління москвичів ще пам`ятає, то час, коли у вихідні набережні Москви-ріки заповнювалися народом. Одні розмірено ходили, насолоджуючись плескотом води, знайомими мелодіями та видом відходять від пристані теплоходів, а інші приходили сюди, щоб покататися на «річковому трамвайчику» в колі сім`ї або в компанії близьких друзів. Таке проведення часу було для них необхідністю, тому що відсутність інтернету і мобільного зв`язку сильно обмежувало можливості для спілкування. Щоб дізнаватися новини, ділитися радістю чи запитати поради потрібно зустрітися.

Вперше «річкові трамвайчики» (прогулянкові пасажирські судна місцевого призначення, місткістю до 200 чоловік) з`явилися в другому десятилітті минулого століття, а якщо бути точними, то в 1923 році. Сьогодні судноплавні компанії роблять дуже багато для того, щоб втрачені в 90-х роках традиції відроджувалися. Це не може не радувати, адже життя в режимі мобільного онлайну, мізерна на емоції.

За весь час існування «річкових трамваїв» найпоширенішим був і досі залишається проект «Москва» затверджений в 1965 році. Сьогодні це ряд модернізованих, реконструйованих, комфортабельних банкетоходов, на яких можна не тільки здійснювати прогулянки по Москві-річці і підмосковним водохранилищам, але і проводити найрізноманітніші заходи з банкетом, розважальною програмою і відповідним оформленням. Для цього потрібно просто зняти теплохід на необхідну кількість годин.



Найбільш популярними теплоходами проекту «Москва» є:

  • «Алегрия» - судно преміум-класу оформлене в морському стилі. Він здатний прийняти на борт до 100 чоловік, за умови організації фуршету. Вартість оренди становить від 5500 рублів за годину.
  • «Олімпіада» - теплохід класу «люкс» з класичними інтер`єрами і м`якою диванної зоною обладнаної в носовій частині.
  • «Симфонія» - теплохід з залом оформлення в стилі оригінального хай-тека. Він трохи більше інших і тому здатний вмістити до 200 чоловік. Вартість оренди становить від 6500 руб.
  • «Москва-150» - теплохід зовсім недавно пройшов реконструкцію. Він має дві просторі палуби одна з яких використовується в якості прогулянкової і частково прибрана під тент, а друга переобладнана під банкетний зал. Вартість оренди від 7000 рублів.

Однак це не всі представники проекту. Дізнатися про інших можна звернувшись в судноплавну компанію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!