» » Як проводити вечори?

Як проводити вечори?

Як проводити вечори?

Найчастіше люди проводять вечори в підготовці до чергового робочого дня або за переглядом телевізора. Таке проведення часу перетворюється на рутину, а життя стає нудною. Однак в неї можна привнести фарби, потрібно тільки подумати над тим, як проводити вечори весело і робити щось незвичайне після роботи.

Як провести вечір з коханою людиною?

Якщо ви хочете незвично провести вечір з коханою людиною, хорошою ідеєю буде пограти в якусь гру. Це може бути:

  • Монополія (побудова економічної стратегії, завдяки якій вдасться розорити опонента);
  • Ерудит (розгадування головоломок);
  • Шашки або шахи.

Дуже цікаві ігри, в яких необхідно вгадувати задумане по жестам і міміці. Ви не тільки розслабитеся, а й дізнаєтеся один одного з абсолютно іншого боку. Можна також почитати один одному улюблені вірші, влаштувавши поетичний вечір. Якщо хто-небудь з вас складає вірші, то це відмінний привід послухати партнера.

Можна провести вечір з хлопцем або дівчиною в парку, просто гуляючи і насолоджуючись суспільством один одного. Якщо у вас є ролики, то вдасться покататися. Таке проведення часу доставить вам величезне задоволення. Після активної прогулянки можна поїсти в парку морозива і випити по фруктового коктейлю. Таким чином, ви відволічетеся від проблем, у вас підвищиться настрій і буде піднесеним як мінімум тиждень.

Влаштуйте вечір бажань. Візьміть в руки ручки і листочки, напишіть на них те, що б ви хотіли від партнера, і киньте в вазу. Потім витягуйте по одному листу і читайте бажання вголос. Якщо є можливість виконати їх негайно - Не баріться.



Якщо ви живете за містом і у вас є намет, можна поставити її у дворі і заснути в обіймах один одного під зоряним небом. Це дуже романтично.

Можна спробувати влаштувати коханій людині романтичний вечір. Напевно він буде дуже радий такому сюрпризу. А щоб ви нічого не упустили, прочитайте нашу статтю - Як влаштувати романтичний вечір У ній ви знайдете багато ідей, які тільки зміцнять ваші відносини.

Як цікаво провести вечір з друзями?



Провести цікаво вечір з друзями можна, розмістившись у кого-небудь з них вдома або сходивши в бар, клуб, кінотеатр, на виставку. Якщо ви вибрали перший варіант, то слід продумати програму і тему вечора. Зробіть вечір спогадів, згадайте найяскравіші моменти вашого університетського життя. Поговорити по душах допоможе гарне вино, купите вишукані закуски або фрукти.

Якщо ж ви вибрали другий варіант і вирішили провести вечір поза домом, можна сходити разом подивитися футбольний або хокейний матч. Непоганою ідеєю буде відвідати всім натовпом парк атракціонів, там можна позмагатися один з одним у стрільбі з гвинтівки, похвалитися своїми вміннями водити карт. Якщо друзі є цінителями мистецтва, то можна сходити на виставку. Такий похід всім принесе задоволення, і ви ще довго будете ділитися враженнями.

Як цікаво провести вечір на самоті?

Провести весело і цікаво вечір можна і на самоті. Необов`язково сидіти в соцмережах, можна подивитися комедію і вдосталь посміятися.

Напевно ви давно не балували себе домашньою їжею. Згадайте число і відкрийте кулінарну книгу на цій сторінці. Постарайтеся приготувати страву, яке там описано, навіть якщо воно складне. Якщо у вас немає всіх продуктів, спробуйте замінити їх на подібні, в результаті вийде зовсім нове блюдо. Напевно воно буде дуже смачним.

Після вечері можна прийняти ванну з морською сіллю і ефірними маслами. Вам вдасться розслабитися, у вас підніметься настрій, і вранці ви прокинетеся бадьорою.

Влаштуйте собі вечір мрій. Візьміть в руки папір і ручку і запишіть, чого б вам хотілося. Не соромтеся в своїх бажаннях, вас ніхто не побачить за цим заняттям, та й список ви потім можете викинути. Потім візьміть старі журнали, перегляньте їх, знайдіть і виріжте картинки, які відображають ваші мрії. Потім знайдіть свою фотографію, приклейте її в центрі ватману або аркуша формату А4. Після цього розклейте навколо знімка вирізані картинки.

Так звану карту бажань можна зробити і в Фотошопі, досить знайти в інтернеті відповідні зображення. Потім колаж можна буде роздрукувати і повісити на видному місці. Кожен раз, бачачи свої мрії, ви будете думати над їх втіленням. Напевно вам вдасться втілити в життя багато чого з того, що зображено на колажі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!