» » Як відзначити річницю відносин?

Як відзначити річницю відносин?

Як відзначити річницю відносин?

Ми любимо і коханими! І коли ми укладаємо союз у відносинах, це дуже трепетний і зворушливий момент! Але час біжить дуже швидко і незабаром приходить перший рік спільного життя, а за ним ще багато-багато щасливих років. Але як відзначити річницю відносин? І не обов`язково відзначати, тільки якщо ви в шлюбі, важливо відзначати будь-яку річницю відносин, адже ви пара! І це прекрасно!

Романтичний вечір

Влаштуйте спільний вечір зі свічками, це нехай банально, зате романтики, буде хоч відбавляй! Якщо ви бажаєте, то можна піти в ресторан і там пробути дуже довго, перебуваючи в приємному спілкуванні з один з одним. Можна вдома скласти особливе меню, де кожне блюдо буде оригінальним і незнайомим. Свічки вибирайте ароматизовані і звичайні. Спочатку поставте звичайну свічку, а коли вже все буде з`їдено, то запаліть ароматні свічки. Заздалегідь приготуйте приємною музику або ніжний фільм, який вам знайомий. Це допоможе спілкуватися, не відволікаючись на кіно.

Сюрприз на річницю відносин

Якщо ви хочете зробити сюрприз, то варто подумати про нього ще задовго до свята. Можливо, для цього вам знадобляться додаткові кошти, тому доведеться підробити. Ви можете подарувати, щось дуже гарне своїй другій половинці, можете запросити поїхати разом у відпустку в екзотичну країну, а можливо, саме цей вечір стане ввечері пропозиції руки і серця.

активний день

Якщо свічки і кільця для вас пройдений етап, то влаштуйте активний день. Ви можете піти в тир, покататися на конях, поїхати в човні по річці. Також, якщо ви рідко кудись виїжджаєте, можна поїхати в сусіднє місто на прогулянку або поїхати в ліс за ягодами або грибами. Взимку можна покататися на лижах. Тільки не забудьте взяти з собою термос і провізію. Якщо поїдете в незнайому місто, то візьміть ще й навігатор.

Річниця відносин 2 роки



Якщо ви разом вже два роки, то без подарунків не обійтися, варто враховувати, що ваші стосунки вже досить устоялися, тому влаштуйте спільне свято для ваших рідних (можна поїхати всім разом в театр). Зберіть рідних разом! А після спільного вечора, можна разом усамітнитися і подивитися хороше кіно.

Річниця відносин 3 роки

Якщо ви вже три роки разом, то можливо у вас є діти. І їх теж потрібно буде залучати до торжество або навпаки відпочити від дитячої активності. Якщо у вас буде можливість, то відправте дитини в бабусі з ночівлею, а самі проведіть тихий і спокійний вечір удвох. Або поїздку на вихідний в міні-тур в найближчий курорт у вашій місцевості.

Річниця відносин 4 роки

Якщо ви вже разом чотири роки, то варто подумати про серйозну поїздку всій родині. Тобто, ви можете розповісти дитині, що їдете на курорт, тому що разом вже чотири роки або більше. І цим привчайте своє чада до сімейних поїздок. У будь-якому нормальному курорті передбачені няні і різні дитячі заходи. Там на яке -то час ви можете залишити свою дитину, а самим поїхати на екскурсію або піти загоряти на пляж.

Бажаємо вам, від усього серця, добре відзначити свою річницю і залишитися тільки з приємними і барвистими спогадами! Адже найважливіше це не подарунки, а спогади! І вони повинні бути, безумовно, тільки позитивні!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!