» » » Рік спільного життя: що подарувати?

Рік спільного життя: що подарувати?

Рік спільного життя: що подарувати?
Рік спільного життя: що подарувати?

Для багатьох пар рік спільного життя або відносин - справжнє свято. З цієї причини вони і намагаються порадувати один одного незвичайними дарами, хоча це не так просто. Нижче ви можете буде почерпнути кілька ідей про те, що подарувати на рік спільного життя.

Що подарувати жінці?

Зробити подарунок коханій жінці в зв`язку з річницею відносин або весілля складно, оскільки всі представниці прекрасної статі чекають від свого обранця щось зовсім незвичайне і обов`язково романтичне. В цьому випадку можна влаштувати вечерю, але не в ресторані або кафе, так як це буденно: краще зробити це на даху хмарочоса. Звичайно, обійдеться такий жест недешево, але ви тільки уявіть, як буде задоволена ваша обраниця. Вона буде просто на небесах від щастя і здивування.

Влаштовуючи вечерю на хмарочосі, подбайте і про музичний супровід. Найкраще запросити скрипаля, який буде тішити ваш слух безсмертними творами. Після вечері ви зможете потанцювати і помилуватися зоряним небом, а може бути, і зустрінете світанок.

Розмірковуючи над тим, що подарувати на рік відносин жінці, зверніть увагу на квіти. Деяким це може здатися звичайним, але ж майстри з квіткових магазинів можуть створити справжній шедевр з бутонів, який обов`язково сподобається вашій обраниці. Так, наприклад, в букеті можна квітами викласти її ім`я, фразу, річницю та інше. Крім того, можна створити оригінальний буде у вигляді тваринного йди предмета. Вибір залежить тільки від вашої фантазії.

Будь-яка жінка буде просто в захваті від ювелірної прикраси. В цьому випадку подарунокможна піднести дружині не тільки кільце, але і ланцюжок з кулоном, на якому слід викарбувати напис або дату. Можна придбати кулон, в який поміщається фотографія: так ви будете завжди з нею. Якщо дозволяють кошти, то купіть обраниці комплект з сережок, кільця і кулона. Вона буде просто в захваті від такого подарунка.



Букет з цукерок теж може стати незабутнім подарунком, адже жінки дуже люблять солодке. А завдяки майстерності кондитерів його можна перетворити на справжній витвір мистецтва. Також можна придбати величезного шоколадного зайця і подарувати своїй коханій, вона буде просто в захваті.

Що подарувати чоловікові?

Вибрати подарунок чоловікові на річницю весілля не менш складно, ніж жінці. Тут потрібно добре все продумати, щоб дар дійсно припав до душі.

В першу чергу, слід згадати про його хобі. Якщо він без розуму від автомобілів, подаруйте йому круту магнітолу, подобається риболовля - вудка і ехолот будуть вельми до речі. Якщо чоловік є завзятим меломаном, піднесіть йому колекційне видання дисків його улюбленого виконавця або групи. Якщо він колекціонує напої, подаруйте йому дороге вино або коньяк. Такий подарунок він буде зберігати довго і пишатися тим, що його обраниця підтримує його захоплення.



На 1 рік весілля чоловікові можна подарувати танець. Візьміть кілька уроків стриптизу подарунокабо танцю живота. Про це він і мріяти не міг, а ви виконаєте його таємне бажання. Звичайно ж, перед сюрпризом влаштуйте йому королівську вечерю. Можна це зробити в домашній обстановці, а краще зняти номер в готелі. Так, ви зміните обстановку і зможете вдихнути щось нове в свої відносини.

Подаруйте чоловікові колаж зі спільних фото. Можна зробити такий, який би розповідав історію ваших стосунків. Якщо ви не вмієте користуватися фоторедакторами, то можна довірити створення колажу фотомайстерні. Такий незвичайний подарунок розповість обранцеві про вашу духовну любов і цінності відносин для обох.

Якщо ви любите подорожувати, то відмінним подарунком для вас обох стане путівка в екзотичну країну. Ви відмінно відпочинете і проведете разом час в романтичній обстановці. Це вас зблизить і зміцнить відносини.

Більше про подарунки чоловікам можна дізнатися з нашої статті - Що подарувати хлопцеві: рік відносин.

Що краще не дарувати на 1 рік відносин?

Є подарунки, які краще не дарувати на річницю весілля. До них можна віднести парфум і косметичні засоби. Адже, як правило, вони часто підносяться на 8 парфумБерезня, День Захисника Вітчизни. Вони занадто тривіальні і навряд чи принесуть радість партнеру.

Крім того, слід відмовитися від побутових предметів. Звичайно, вони потрібні, але ж той же пилосос або чайник призначені для сімейного користування, а не для конкретної людини. Не варто також дарувати іграшки з секс-шопу, якщо ви не впевнені на сто відсотків у тому, що це сподобається вашій другій половинці.

Ще кілька незвичайних ідей для подарунків ви можете почерпнути в наших статтях - Як привітати з річницею і Що подарувати на ситцеве весілля.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!