» » » Що подарувати хлопцеві на 18?

Що подарувати хлопцеві на 18?

Що подарувати хлопцеві на 18?

Доросле життя, повноліття, самостійність, всі ці терміни однозначно потрапляють під слова відомої пісні - «18 мені вже!» Школа закінчена, молоді люди вступають до інститутів, університетів, хто то готується піти служити в армію і дата - 18 років в житті абсолютно будь-якого людини за визначенням стає, вельми значущою подією.

Урочистість такого моменту відразу ж змушує задуматися питанням, що подарувати хлопцеві на 18 років?

дорогі подарунки

Дрібнички, штучки для дітей та інші милі, але, на жаль, непотрібні подарунки відразу не береться до уваги. Підійти до цього питання потрібно дуже серйозно і скоординувати дії з пошуку подарунка так, щоб він виявився корисним і в той же час повністю відповідав такому моменту. Ідеальний варіант, але, на жаль, не завжди здійсненний - автомобіль, якщо звичайно у молодої людини є водійське посвідчення. Хоча, в даний час добробут людей зростає і з кожним роком подарунки у вигляді гарного авто на повноліття стає практично нормою. Якщо немає такої можливості, не варто впадати у відчай, є безліч варіантів відмінних подарунків, але все ж, lt; що подарувати хлопцеві, 18 років - це серйозна дата.

Корисні дрібниці

Розглянемо найоптимальніші та прийнятні подарунки.

Хороший ноутбук, нетбук, електронну книгу, диктофон, всі ці потрібні аксесуари незамінні для студента. З точки зору раціоналізаторських вкладень дуже навіть не погано, як для навчання, так і для проведення дозвілля молодої людини. Захоплення, пристрасті і хобі хлопця здатні змоделювати ідеальний подарунок, ніж він найбільше цікавиться? Під что играет? Якими проблемами цікавиться? Саме з цієї області і потрібно вибирати подарунок. Конверт в подарунок з якоюсь сумою всередині, банально, без смаку і зовсім не урочисто.



Розглянемо, що подарувати другу на 18?

Ну, це питання можна сказати риторичне, оскільки кращий друг знає пристрасті свого товариша краще всіх. І на відміну від батьків, один може запитати безпосередньо, що конкретно подарувати, сюрприз все одно вийде, однозначно.

несподіваний сюрприз

Великою популярністю користуються несподівані, нематеріальні подарунки. Такі як: стрибок з парашутом під керівництвом інструктора, коли людину не попереджають куди везуть, навіщо і для якої мети, а ставлять перед фактом - «ваш кращий друг подарував стрибок в небо», оригінально адже і несподівано. Такий вид подарунків розбурхує кров, піднімає рівень позитивного адреналіну.

Також несподіваним буде подарунок у вигляді гри в Пейнтбол всією компанією, кінної прогулянки або гоночного змагання на картингу. Все це можна прикрасити урочистими промовами, феєрверком і обов`язково фото і відео зйомкою на пам`ять. Такий подарунок дозволить зробити свято більш яскравим і незабутнім, а фото і відео будуть довго нагадувати про це особливий день.

На закінчення, хочеться побажати всім незабутнього свята приуроченого до настання повноліття і хороших подарунків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!