» » » Який пилосос найкращий?

Який пилосос найкращий?

Який пилосос найкращий?

Як часто, заходячи в магазин, ми стикаємося з проблемою вибору. Особливо це стосується більш-менш великих покупок, в основному, побутової техніки. Її вибір сьогодні такий широкий, що визначитися часом буває досить складно, адже хочеться врахувати всі нюанси і придбати найбільш вигідний товар.

Ось і про те, який пилосос найкращий, ми зазвичай замислюємося, вже стоячи в магазині побутової техніки, і розуміємо, що майже нічого не знаємо про те, як вибрати найкращий пилосос. При нинішньому розмаїтті моделей визначитися часом буває дуже складно. Адже критеріїв вибору тут чимало: це і споживана потужність, і потужність всмоктування, розміри і дизайн. А крім того, існують миючі пилососи, пилососи з аквафільтром, для вологого і для сухого прибирання, з різним мішка. Треба сказати, що навіть при такому розмаїтті пилососи можна умовно розділити на три основні категорії: миючі, для сухого прибирання і різні екзотичні варіанти. До останніх, до речі, відносяться пилососи-пароочищувачі і недавно ввійшли в моду роботи-пилососи. Однак допомогти вибрати найкращий робот-пилосос може тільки кваліфікований фахівець. Не секрет, що роботи-пилососи коштують дорожче своїх більш традиційних побратимів, але їх ціна цілком з`ясовна: вони тихі, компактні, нікому не заважають і самостійно стежать за чистотою в приміщенні. Тому якщо готові придбати такий пилосос, то ви не прогадаєте. Однак спочатку з`ясуйте саме для себе, який найкращий пилосос, відгуки в Інтернеті допоможуть вам в цьому. Почитайте, що думають про різні роботах-пилососах люди, що вже купили і користуються цими технічними нововведеннями.

Якщо ви поки не готові або не хочете купувати робот-пилосос, то далі ми поговоримо про те, як вибрати звичайний хороший пилосос за різними критеріями.

Який пилосос найкращий: критерії вибору

потужність всмоктування



Це критерій найперший і найважливіший. Будь-пилосос повинен якісно виконувати свою задачу - видаляти пил. Тут велику роль відіграє потужність всмоктування. Важливо не плутати її з споживаної потужністю, так як це абсолютно різні поняття! Так, пилосос з потужністю 300 Вт відмінно підійде для звичайного прибирання несильно забруднених поверхонь. Однак якщо у вас, наприклад, живуть регулярно линяють домашні тварини, то варто звернути увагу на пилососи з підвищеною потужністю до 450 Вт. Треба сказати, що сьогодні в магазинах вже можна зустріти пилососи з перемикається потужністю, що, безсумнівно, є ідеальним варіантом, якщо, звичайно, таку покупку дозволяє бюджет. Чим більше потужність всмоктування у пилососа, тим краще, не варто брати пилосос з потужністю всмоктування нижче 300 Вт.

Тип пилозбірника

Мішок може бути у вигляді мішка, контейнера або аквафільтра. Мішок - найдешевший і самий незручний варіант. Так, тканинний мішок затримує велику пил, але пропускає дрібну. Крім того, він вимагає регулярного прання. Паперовий мішок прати не треба, пил він затримує добре, але такі пилозбірники потрібно часто міняти, а це - витрати. Контейнер - більш зручний тип пилозбірника. Він відмінно затримує будь-якого роду бруд і пил, проте пилососи з таким пилозбірником досить гучні. Пилососи з аквафільтром - одні з найсучасніших. У таких є водяний фільтр, через який проходить повітря, насичене пилом. Вся пил затримується в воді, а чисте повітря виходить назовні в приміщення. Недолік пилососів з аквафільтром - це дорожнеча. Найкращий пилосос з аквафільтром також допоможуть визначити відгуки з Інтернету і, звичайно, його перевірка в магазині і вдома.



У будь-якому випадку, наявність додаткових фільтрів, незалежно від типу мішка, - це завжди добре, тому чим більше їх буде, тим краще.

функція миття

Ми звикли до того, що звичайний пилосос всмоктує пил з підлоги, і на цьому все. Однак останнім часом набирають популярність сучасні миючі пилососи, які, крім стандартних функцій по сухій очищенню підлогових покриттів, передбачають також миття вікон, чищення раковин, прибирання крупного сміття. При цьому прибирання миючим пилососом здійснюється один раз в два тижні, тоді як традиційний пилосос ми зазвичай використовуємо через день. Незважаючи на таку кількість безперечних плюсів, існують також і вагомі недоліки, хоча б часткове усунення яких виробниками часом і визначає для нас, який найкращий миючий пилосос буде обраний.

В першу чергу, це ціна і вага пристрою. Крім того, після кожного прибирання деталі миючого пилососа необхідно промивати і просушувати, на що не завжди є час. Також незручність може доставляти необхідність покупки спеціальних мийних засобів і вода, що залишається на поверхні, що прибирається і не всмоктується назад. Вибирати такий пилосос або віддати перевагу звичайний - вирішувати вам.

гучність

Це не головний критерій, але все-таки приємніше, коли пилосос не «гуде як паровоз». Як ви вже встигли помітити раніше, самі тихі пилососи - це пилососи з аквафільтром і роботи-пилососи.

Фірма-виробник і термін служби

Тут, як то кажуть, на смак і колір ... Якщо ви почитаєте відгуки про те, який пилосос найкращий, то виявите, що про одних і тих же марках йдеться як хороше, так і погане. Тому при виборі виробника пилососа враховуйте, звичайно, його плюси і мінуси, які описують люди, але в той же час уважно оцінюйте товар в магазині, перевіряйте його настільки, наскільки це можливо. Так, якщо говорити в цілому, хорошими відгуками користуються американські та європейські виробники, але частіше їх пилососи дорожче, однак при цьому у них довший термін служби. Непогані варіанти пропонують і азіатські виробники, їх пилососи дешевше, але і вибирати «свій» пилосос потрібно ретельніше, при цьому найчастіше середній термін служби таких пилососів - 5 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!