» » » Яка найкраща пральна машинка?

Яка найкраща пральна машинка?

Яка найкраща пральна машинка?

Для сучасного покупця вибрати відмінну пральну машину не так-то й просто. З`являються нові розробки в цій сфері, тому вибір великий, а як правильно вибрати кращі пральні машинки-автомат, багато хто сумнівається. Для тих, хто хоче знати про те, яка краща пральна машинка, буде цікава інформація з нашої статті. Не потрібно забувати про компактності, місткості, економічності і ресурсоємності пральної машини. У всіх відомих виробників є свої плюси і мінуси, їх рейтинг бренду і марки часто змінюється, тому безглуздо робити орієнтир саме на провідних виробників. Краще оцінюйте будь-які моделі за габаритами, типом завантаження білизни і кількостей програм прання. Коли обговорюється питання про те, яку пральну машинку краще купити, береться до уваги не тільки поняття «ціна - якість».

вертикальне завантаження

Незважаючи на старомодність, пральна машина з вертикальним завантаженням вважається, мало не найнадійнішою. За словами експертів, вони менше всього виходять з ладу, на відміну від інших «родичок». Відмінні риси прального автомата:

  • Невеликий розмір - дозволяє гармонійно вписатися в інтер`єр ванної кімнати і вирішує проблему в нестачі площі.
  • Незначна вібрація при роботі і відсутність гучних звукових ефектів.
  • Завантажувальний люк - практично не допускає протікання води. Якщо ви забули завантажити деякі речі, то люк без проблем можна відкрити під час прання.
  • Особливу популярність мають «вертикальні» пральні машини таких моделей, як:
  • Ardo TLN (Італія), AEG-L (Франція).
  • Bosch WOR (Польща), Bosch WOT (Франція).
  • Brandt WT (Франція), Candy CTD і Candy CTF (Італія).

фронтальна завантаження

Пральні машини, які ґрунтуються на фронтальній завантаженні білизни, відносять до побутової «класиці». Вони популярні тим, що мають стиль в дизайні і просту схему роботи. Є дві групи пральних машин:

  • Повнорозмірна група - має глибину близько 60 см.
  • Вузька - глибина приблизно 45-32 см.


Вузькі пральні машини економлять площу вашої ванної кімнати, відмінним варіантом в цьому випадку буде те, якщо ви встановите свою раковину над пральною машиною. Цей варіант підходить для тих, у кого маленька житлоплощу. Панель управління знаходиться на передній стороні пральної машини з фронтальним завантаженням. А на верхній кришці можна зберігати різні упаковки і побутові дрібниці. У машин з фронтальним і вертикальним завантаженням різні методи кріплення барабанів, цим вони повністю відрізняються один від одного. У фронтальних моделей барабан не має переднє днище і вал, що впливає на його рух, може кріпитися лише до заднього. Таке кріплення носить назву - консольне. У ньому то і полягає причина сильної вібрації під час роботи. Друга причина може полягати в тому, що нерівномірно розподіляється білизна в барабані, тим самим створюючи зайве навантаження на підшипник валу.

Тепер ви маєте уявлення про те, яка пральна машинка краще за своїми параметрами.

Повнорозмірні пральні машини



У всіх виробників, повнорозмірні пральні машини вважаються основними в модельних рядах. Були часи, коли їх розрізняли за розміром 60х60 і заповнення барабана не більше 5 кг. Якщо ви постійно перете великі обсяги прання, то тоді вам найбільше підійде повнорозмірна машина.

Якщо ви хочете, щоб у вас була найкраща пральна машинка, варто звернути увагу на особливість деяких певних моделей:

  • Samsung WF - має можливість прання білизни до 12 кг за один раз. При цьому здійснюється економія води та електроенергії.
  • Bosch Maxx 6 WAE 24160 OE - вміє змочувати білизну з трьох сторін і прати мало не в 3D режимі. Така технологія сприяє чистому відпиранню при рівномірному витраті порошку і води.

Вузькі пральні машини

По висоті вузькі моделі такі, як і повнорозмірні, а ось інші параметри, такі як ширина і глибина можуть змінюватися, все залежить від виду заповнення білизни. Якщо пральна машина з вертикальним завантаженням, то глибина її превалює над шириною. З фронтальним завантаженням - глибина скорочується за рахунок додаткових сантиметрів ширини.

Вузьку пральну машину, що має вертикальне завантаження легко можна встановити в тісному кутку. А машину з фронтальним завантаженням можна легко розмістити за дверцята шафи і вона буде виглядати як вбудована техніка. Основними лідируючими виробниками вузьких пральних машин вважають такі відомі бренди як Ariston, Bosh, Indesit, Miele, Samsung, Zanussi.

Тепер ви знаєте все про те, яка пральна машинка краще саме для вас. Як зробити правильний вибір і придбати дійсно якісну річ, відмінно вписується в ваш домашній інтер`єр. Це дозволить вам не тільки купити корисну техніку, а й істотно вплинути її наявністю на ваш інтер`єр. Вам буде також цікава наша стаття: «Як вибрати пральну машину?». Бажаємо вам вдалої покупки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!