» » » Що краще samsung galaxy?

Що краще samsung galaxy?

Що краще Samsung Galaxy?

На сьогоднішній день, найбільш популярними з продажу стали моделі Samsung Galaxy. І це не дивно, так як вони, не дивлячись на різні серії, мають приємний зовнішній вигляд, багатофункціональність і при цьому мають недорогу ціну в порівнянні з багатьма іншими виробниками. Але чи все так ідеально в цьому смартфоні, і якого виробника вибрати, враховуючи їх різноманіття? У цій статті ми розкриємо інформація про те, що краще Samsung Galaxy, виходячи з основних переваг, інших виробників.

Samsung Galaxy s2 VS HTC One S

Отже, що б розібратися в тому, що краще Samsung Galaxy s2, уявімо модель HTC One S. Відразу відзначимо, що дві ці моделі вийшли практично одночасно на ринок і стали досить популярними. Проблема покупців до цих пір перебуває в тому, що вони не можуть визначитися, в тому, який виробник все ж має більше переваг.

Зовнішній вигляд

Samsung Galaxy s2, на відміну від HTC One S, виглядає непримітно, в той час як друга з представлених моделей має витончений дизайн, за рахунок білої металевої смужки по краях контура чорної панелі. Подібний дизайн хоч і впадає в очі, але все ж виглядає дорого і елегантно.

Що стосується розмірів двох цих смартфонів, то неозброєним оком видно, що все ж HTC One S більше, ніж Samsung Galaxy s2. Це стосується параметрів, в першому випадку становить в першому випадку 130.9x65, у другому - 125,3 66. Ситуація з вагою приблизно та ж, для першого - 119,5 грам, для другого - 116 грам. Але якщо подивитися товщину, то все ж HTC One S тонше, ніж Samsung Galaxy s2 на 0,7 мм.

функціональність

Відразу відзначимо, що якщо розглядати дисплей, то все ж модель HTC One S, краще, ніж Samsung Galaxy s2. Так як у першого дозвіл екрана 540х960 пікселів, в той час як у другого - 480х800 пікселів. Це говорить про те, що Samsung Galaxy s2 має більш низьку щільність пікселів, ніж його конкурент, а значить і якість зображень буде більш високим.



Але якщо розглядати пам`ять, то очевидно, що Samsung Galaxy s2 попереду більшості виробників, так як має три види пам`ять, які складають 1 ГБ оперативної пам`яті і 16 ГБ / 32 ГБ вбудованої пам`яті. А ось смартфон HTC One S має 1 ГБ оперативної пам`яті і всього 16 ГБ вбудованої пам`яті. Але цієї пам`яті цілком достатньо для використання всіх можливостей смартфона. Отже, виходячи з представленої інформації, все ж HTC One S має більше переваг, ніж Samsung Galaxy s2.

Samsung Galaxy s3 VS Google Nexus 4

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд цих моделей не сильно відрізняється, вони обидва виглядають елегантно і не мають яскравих фарб в своєму дизайні. Але за розмірами, Samsung Galaxy s3 більше, ніж Google Nexus 4. Так як перший становить 136,6 x 70,6, а другий - 133,9 x 68,7. Хоча при цьому Google Nexus 4 має більше товщину на 0,5 мм, а вага більше на 6 грам.

функціональність

Розглядаючи, що краще Samsung Galaxy s3, ми представили модель Google Nexus 4 виходячи з функціональності і можливостей. У першого дозволу екрану 1280 x 720 пікселів, у другого - 1280 x 768 пікселів. Відповідно, виходячи з цих чисел, модель Google Nexus 4 має більш високу якість зображень і щільність пікселів.

Що стосується пам`яті, то Samsung Galaxy s3 не дивлячись на те, що має всього 1 ГБ оперативної пам`яті, виграє за рахунок можливостей вбудованої пам`яті на 16/32/64 ГБ. У той час як Google Nexus 4 має 2 ГБ оперативної пам`яті і 8/16 ГБ вбудованої пам`яті. Але і тут варто відзначити, що 2 ГБ оперативної пам`яті, це відмінно для смартфона, а 16 ГБ дозволять використовувати всі можливості того чи іншого смартфона. Отже, з позитивних сторін, Google Nexus 4 має більше переваг перед Samsung Galaxy s3. Вам буде, також цікава наша стаття: «Що краще: iPhone або Samsung?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!