» » » Куди здати старий телевізор?

Куди здати старий телевізор?

Куди здати старий телевізор?

У зв`язку з постійною появою більш сучасною і удосконаленої техніки, багато людей, набуваючи новий телевізор, задаються питанням, куди подіти старий телевізор. Більшою мірою така проблема виникає з вітчизняними великогабаритними телевізорами, які займають багато місця. Варіант викиду на смітник - не найкращий не тільки з причини забруднення екології, а й через існування більш вдалих і вигідних способів позбавлення від старої техніки. Деякі люди при можливості можуть відвезти непотрібний телевізор на дачу, де він відверне від спеки і роботи.

В утиль

Ще одним місцем, куди можна здати старі телевізори, є спеціальні майданчики великогабаритного сміття, які в свою чергу передають їх в компанії, що займаються переробкою подібних відходів. Існують і такі фірми, які приймають стару техніку, в тому числі і телевізори, на запчастини. Але, по-перше, такі майданчики і фірми є далеко не в кожному місті, а по-друге, багатьом людям шкода хоч і старий, але робочий телевізор віддавати на переробку або розбір.

В хороші руки

Сьогодні є більш раціональні способи, що підказують, як і куди здати старий телевізор. Найпростішим варіантом є подача пропозиції продати старий телевізор в різні ЗМІ або пошук оголошення приватної особи про покупку. В цьому випадку можна заробити невеликі гроші, але часто доводиться довго чекати покупців. Найбільш простий, затребуваний і зручний спосіб утилізації старого телевізора, суть якого полягає в покупці нового зі знижкою за рахунок здачі старого. Такі акції сьогодні популярні і відомі в таких торгових мережах, як Ельдорадо і М-Відео. Суть акції в заміні конкретної застарілої моделі на поліпшену з доплатою. Таким чином, Ви рятуєтеся від непотрібного мотлоху, а магазин від великої кількості техніки, що продається. Вигода для обох сторін відчутна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!