» » » Які телевізори краще: сумісного (samsung)

Які телевізори краще: сумісного (samsung)

Які телевізори краще: Самсунг (Samsung)

Сьогодні на ринку представлено так багато моделей телевізорів будь-яких марок, що зробити вибір нелегко. Якщо ви хочете визначитися, який телевізор Самсунг краще купити, то огляд найкращих моделей цієї фірми допоможе прийняти рішення.

Актуальність модельного ряду

Компанія виробляє більше ста моделей телевізорів, які користуються величезною популярністю по всьому світу. Ви можете не турбуватися про те, що пропонована модель застаріла, тому що пропозиція таких моделей суперечить політиці компанії. Але навіть упевненості в актуальності моделі недостатньо для того, щоб зробити вибір, адже моделі відрізняються один від одного за різними параметрами.

Типи телевізорів Самсунг

На сьогоднішній день у продажу ви знайдете три типи телевізорів:

  • LED телевізор
  • LCD телевізор
  • Плазмовий телевізор

Основна відмінність всіх цих типів полягає в способі передачі зображення. Щоб зробити правильний вибір, необхідно розглянути особливості кожного з типів докладніше.

LED телевізори Самсунг

Які телевізори краще? Самсунг пропонує саму большай лінійку моделей телевізорів з LED підсвічуванням. На такій технології засновані понад 90 моделей, вироблених компанією. Всього існує 5 серій подібних телевізорів - з четвертої серії по восьму. Найсучаснішою та інноваційної є восьма серія.



У восьмий серії телевізорів з LED підсвічуванням налічується сім моделей, які мають тип ЕS або D.

  • Лінійка ЕS має діагональ 65 дюймів.
  • Лінійка D має діагональ 60 дюймів.

Ці розміри є дуже популярними на сьогоднішній день. Вигідно виділяє цю серію той факт, що видимі частини корпусу займають незначну площу, що робить перегляд більш вражаючим. Одним з кращих 3D телевізорів Самсунг з системою LED вважається Samsung UE32D6530, а однією з найбільш популярних моделей без підтримки 3D вважається Samsung UE40D5520.

LCD телевізори Самсунг

Якщо ви хочете визначити найкращий телевізор Самсунг для вашого будинку, то зверніть увагу і на LCD підсвічування. Ця технологія передувала технології LED. Це означає, що такі телевізори поступово застарівають. У той же час моделі телевізорів, засновані на цій технології, є найпопулярнішими і зарекомендували себе. Сьогодні компанія пропонує близько 20 моделей в цій лінійці. Діагоналі телевізорів поділяються на стандартні 19, 32, 40, 46 дюймів і діагоналі 37, 22 і 26 дюймів. Якщо ви шукаєте перевірену часом модель з середнього цінового діапазону, то телевізор Самсунг з LCD підсвічуванням може стати відмінним вибором.

Плазмові телевізори Самсунг

Телевізори з даною системою передачі зображення є повноправними конкурентами перерахованих вище різновидів. Лінійка плазмових телевізорів від компанії Самсунг може по праву вважатися окремим класом зі своїми перевагами і особливостями. У продажу можна знайти близько 20 моделей плазмових телевізорів. Такі телевізори не призначені для використання в маленьких приміщеннях. Їх характеристики розраховані на використання в якості домашнього кінотеатру. Стандартна діагональ такого телевізора складає 51 дюйм, а максимальна - 64 дюйма. Кращими представниками цієї лінійки вважаються телевізори Самсунг з топових серій E6500 і E8000.

Остаточний вибір моделей за покупцем. Важко однозначно сказати, яка з технологій - плазма або LED - є найкращою. Але вже сьогодні зрозуміло, що ці два типи телевізорів є найпередовішими серед моделей Самсунг.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!